Follow Dashboard ★GirlsWhoLikeToTalk

The Owner of The Blog!

GirlsWithThoughts
My name's Laila Nabila. People call me Laila. Will be 21 this year. 12 Sept!!! Diploma in Accountancy.
Love: Multimedia, Art, Music, Photography, Editing (photos/videos), Blogging, Drawing, Cooking, Shopping, Make Up, Food, Money!!!
Love being crazy and act like a kids. Cause kids doesn't think about problem! Maybe?
Hate: Fake Friends, Judgemental, Bugs, Haters.
Follow Me!
Music

Chill, Relax. Just Listen to The Music while Reading My Entries ;)

Pardon My Words
Monday, 16 January 2012

Assalamualaikum =)


aku sama best!e aku ! ! !

title utk hari ni 'selamat tinggal !' sbb bestie aku to dia nak pndh skool
SMT Bukit Piatu, Melaka.. haha rancang mahu pndah sama-2
tp tak dpt.. dia dpt pun sbb buat rayuan
aku malas mahu buat rayuan sbb bukit piatu tak nk 'C' 

lepas ni selalu la aku sorg-2 sbb selalu sama dia
bkn tak ada member lain.. ada mmg ada
ofcoz la nama pon GENG but aku lebih rpt sama dia
yela nama pon BESTIE ofcoz la rapat -.-'

tak pe aku doa an kaU selamat at sana ok cyunk =')

u first time dok asrama an ? hati-2
take care of u'r self dear.. i will gonna miss u !

kaU to pendek !  jgn ada org buli kaU sudah la -.-'' hahaha

dh skool sana nanti jgn la lupa org dekat sini pula ye

td kaU menangis.. aku pon nk menangis sbnrnye
tp aku thn hehehe
takpe-2 aku menangis dlm hati pon dh ckop hahaha

saya akn selalu doa kan kamu syg ! kamu doa kan saya juga ye !
(air mataku mula bergenang)

pasnie dh tak ada lg dh nk kecoh-2 sama kau
dh tak ada lg dh huru hara, dh tak ada lg dh lawak jenaka dr mu syg
dh tak ada lg perangai nakal mu, dh tak ada lg dh idea-2 bengong haha
and lepas ni comferm kitorg dh tak nkl sbb kaU xde ='(
kaU kan kepala kitorg bila nak wat sesuatu kejahatan
hahahaha walaupon tak jht mana pon
setakat ponteng bertugas adalah, sound-2 org hahaha

walau pon kau jauh di mata tp kau ttp di hati and u are my bestie !
for ever n ever n ever ! ! ! 
love kaU ketad-2 lorh ! =(

ingt pesan mak kaU 'belajar, bukan cari jantan!'
hahaha ingt to ye!

tgk r pic-2 nie =') aq simpan =')

time main baling-2 selipar at luar klz 3arif

hoki time !

bdak hoki yg giler posing !

program lonjakan saujana PMR 2011

time lpak-2 take pic at libary

mkn pizza . . . lwak ! >.<

time rombongan putrajaya lps PMR

jamuan pengawas 2011

bdak pngwas giler posing . . . aku jd photographer -.-''

time pergi MP&DP


cat dinding dgn tapak tgn


ni r hasil nye

tak ada keje haha XD

cat luar lak


time g seminar PMR at politeknik merlimau

main krim kek ngee~~

bdak giler posing -.-''

ayu-2 siot !

jamuan akhir tahun 3arif 2011

byk lg tp aku masuk kan ni je.. byk sgt klu mahu msuk an sume
something i wanna say 2 u  'walau sejauh mana kaU pergi
kenangan ttp di ingatan aQ, kaU ttp di hati aQ
and kaU ttp bestie aQ ! '



Oraite, See U all at The Next Entry!

20:47

? ?
Hey!

Laila in the house!
16 February 2017


Peeps!

AmazingCounters.com



Layout by 16thday
Resources One Two Three