Follow Dashboard ★GirlsWhoLikeToTalk

The Owner of The Blog!

GirlsWithThoughts
My name's Laila Nabila. People call me Laila. Will be 21 this year. 12 Sept!!! Diploma in Accountancy.
Love: Multimedia, Art, Music, Photography, Editing (photos/videos), Blogging, Drawing, Cooking, Shopping, Make Up, Food, Money!!!
Love being crazy and act like a kids. Cause kids doesn't think about problem! Maybe?
Hate: Fake Friends, Judgemental, Bugs, Haters.
Follow Me!
Music

Chill, Relax. Just Listen to The Music while Reading My Entries ;)

Pardon My Words
Monday, 30 January 2012

Assalamualaikum =)









actually ada rmi lg semua ada 13 or 14 or 15 kot ntah la
sbb ada yg tak dtg lg pon tak ckup org lorh
nk 18.. cane nk lwn nie? ish-3

baju bola ! hahaha hari nie aku rasmi kan =D

klu ada nmpk mmbz aku pakai baju bola juga
to sbb aku yg ajak hahaha
sgan le nk pakai sorg-2

aduh ! 
esk pula merentas desa.. masing-2 nk lari dpt an no
then aku? pergh tggl la aku sorg-2 cam ni 
mane larat jauh to.. lari kejap-2 tak pe la juga
ni dorg lari terus je atoy ai -.-''

erm aku dh agk dh comferm ramai tanye 
aku malaz nak citer byk la.. aq rngkas an je

ntah la aku pon tak tahu nk ckp apa lg pasal dia to
suka hati dia la nk wat apa pon to hak dia malas mahu campur

ala buku teks agama tertggl lak bwh meja.. cam ne ni? aduh
hope ckgu tak marah sbb aq tak type pmbentangan to
amin.....................


Oraite, See U all at The Next Entry!
21:46

? ?
Hey!

Laila in the house!
16 February 2017


Peeps!

AmazingCounters.com



Layout by 16thday
Resources One Two Three