Follow Dashboard ★GirlsWhoLikeToTalk

The Owner of The Blog!

GirlsWithThoughts
My name's Laila Nabila. People call me Laila. Will be 21 this year. 12 Sept!!! Diploma in Accountancy.
Love: Multimedia, Art, Music, Photography, Editing (photos/videos), Blogging, Drawing, Cooking, Shopping, Make Up, Food, Money!!!
Love being crazy and act like a kids. Cause kids doesn't think about problem! Maybe?
Hate: Fake Friends, Judgemental, Bugs, Haters.
Follow Me!
Music

Chill, Relax. Just Listen to The Music while Reading My Entries ;)

Pardon My Words
Friday, 10 February 2012

Assalamualaikum =)
 fuh ! baru balik dr camping
kepimpinan pelajar sekola menengah peringkat negeri 2012

sorry la tak ada pic nk tunjuk kat korg.. tak sempat pon

first day mcm segan la hahaha padahal nie kali kedua aq camp kat lancang
aku, Aida Husna (matta) and Atikah 
3 org je setiap skola but ada yg 4 sbb skola agama 

hari pertama mcm-2 aktiviti.. kene cari org yg sama bilangan adeq beradik la
kene cari org yg sama bulan lahir la then kene tulis no ic yg hujong skali dekat kertas
pastu kertas to disepah kan then kene amek
dpt je kene cari tuan punya no tu
grrrr >.< geram betol ! payah sgt nk cari la . . . 5121 mmg aku ingt r sampai bile-2
tanya sorg-2 sume geleng-2 pergh ai . . .
sabar je la... tp rangkaian tak jadi sbb kan 1 no tak ada
so terpaksa bhagi kumpulan ikot no 1-16 and aku yg ke 15

boleh la tahan group aku haha aku jd budak baik 
kang aku tunjuk kan perangai gile-2 aku yg sebenar kang
kata aku gedik nak mampos pulak so aq diam je la

kitorg diberi 1 ekor anak itik comel ^^ hehehe
kitorg kene jaga baik-2 and bendera yg ada logo ciptaan sendiri
biasa-2 je hehe

erm ketua pon cam selenge je mcm tak ada hala tuju je
hahaha jahat nye aku XD ye la mana tak nye
boleh serah kan itik to kat puan to
habis kene denda kena cari itik to sampai dpt
nasib baik jumpa klu tak, tak tahu nk ckp apa

hari kedua pagi-2 ada senaman.. kelakar haha XD
then ada 4 aktiviti
tali aras rendah, membina rakit, absailling n ikhtiar hidup
tali aras rendah menakutkan aku je la
bahagian ke-2 tak dpt sbb kaki tetiba mnggeletar tak boleh nk naik
haha yg tak boleh nak lupakan tuan to ckp nk tlg pegang bdn aku supaya aku tak jatuh
aku tolak... takot aku le... budak-2 lain ketawa je
pasto mentang-2 aku pakai baju asrama thn lpas ada tulis nama aku
tuan to sebot nama aku then bdak-2 laki ni pula bg sokongan tp ckp
''go yakub go yakub ! yakub boleh !'' erk -.-''  segan nye ! hahaha XD

then membina rakit . . . belajar berenang dlm sungai
dh le belah tepi-2 ada byk lumpuh bau lak 2 ! yeks ! eeee sabar je la
habis kasut aku penuh dgn lumpuh-2 
bau ! cam ne aku nk pergi sekolah esk ni atoyai
pastu air masok dlm hidong le telinga le pergh perit r
pastu kata berpasukan tp org yg sebaris dgn aku utk last kali
bley tggl kan aku time dh habis.. bkn nk tlg aku naik
dh le lumpuh licin lak to... time dia naik aku tolong
pergh kecik aty aq seyh >.< 

then lastly but not least, ikhtiar hidup
kene buat tmpt prlindungan klu kat dlm hutan
then kene buat perangkap haiwan utk mkn
then kene buat unggul api

pastu mlm pula buat persembahan
aku tak tahu kena buat apa, aku duduk je atas pentas to
aku nak puisi tp dpt sajak pula
tak pe la janji buat show drpd tak ada langsung

then mlm kne mrah pulak sbb ada yg pki selipar la budak kurang ajar la
siap ada yg kata nk saman la pe la aish mcm-2
nasib baik aku tak berkaitan so dpt balik kemah awl
dpt t-shirt tp saiz XL -,-'' pikir aq nie apa ? gemok nau ea?
saiz S , M n L dh abez =( sedih aq le
atoyai xpe-2 kecik kan je la ape susah nye

esk pula lps mandi siap-2 mkn semua then ada majlis penutup
aku kene angkat bunga mangga haha ok la to
then dpt sijil tp sijil utk kumpulan pada diorg
aku tak dpt =( tak tahu la mcm mana nnti... nasib-2

then kemas-2 barang and kemah terus balik
ckgu dtg awl so minum je la tak sempat mkn pon
lg pon tak selera nk mkn.. hari-2 air teh je

bila balik rase  FUH ! AKHIR NYA ! 
satu bdn sakit weyh ! seluar kat bahagian lutut koyak sbb jatoh 
time nk g absailling.. berdarah sakit meyh ! >.<
yg tlg aq cina juga aish -.-''


Oraite, See U all at The Next Entry!



15:27

? ?
Hey!

Laila in the house!
16 February 2017


Peeps!

AmazingCounters.com



Layout by 16thday
Resources One Two Three