Follow Dashboard ★GirlsWhoLikeToTalk

The Owner of The Blog!

GirlsWithThoughts
My name's Laila Nabila. People call me Laila. Will be 21 this year. 12 Sept!!! Diploma in Accountancy.
Love: Multimedia, Art, Music, Photography, Editing (photos/videos), Blogging, Drawing, Cooking, Shopping, Make Up, Food, Money!!!
Love being crazy and act like a kids. Cause kids doesn't think about problem! Maybe?
Hate: Fake Friends, Judgemental, Bugs, Haters.
Follow Me!
Music

Chill, Relax. Just Listen to The Music while Reading My Entries ;)

Pardon My Words
Monday, 7 May 2012

Assalamualaikum =)

ape khabar ? sihat? if sihat , alhamdulillah =D

hari ni aku tak datang sekolah ada 2 sebab
1- bdn tak sihat sbb bru balik camp
2- kasot basah kne lumpur and tak sempat nak basoh

hehehe camp? camp ape ye? hahaa

5 and 6 mei 2012 sekolah aku ada buat camp
kemah ibadat at homestay parit penghulu
juz utk form 4 n 5 shja

best? hahaha best tak best mmg ENJOY !

first-2 smpai je ada aktiviti explores
buat dekat kwsn luar dr homestay

aku and the others of my fwens 1 team just ana and jue je team lain
team aku yg ke-6 and pling geram gila check point kitorg yg awl-2
kne msok dlm air ayoyo -.-'
dh la pkai ksot skola tudong skola warna putih lak 2
pkai bju sukan skola... semua nye skola la sng citer
habis kotor and busuk tp enjoy la juga
just ada beberapa je abg yg lorat gila
tp kbykn nye sporting la gak

time check point ke 7 kne tenggelam dlm air
bleh pulak pen aku terapung atas air
hahahaha sengal tol then tiba tgh terlepas tali
nasib tak tenggelam woi ! and nasib juga sampai utk capai tali to balik
klu tak, don't know what to say time tu :'(

then check point yg ke 4 kot kne pegang belut weyh !
lembik gila ! lendir je rasa ayoyo geli geliman dibuat nya

then kne msok ladang getah.. keluar kan ape bnda ntah nme dia
Ya Allah ! bau dia . . . bsuk gle !
skang bru aku tahu mcm ne org yg keja at ladang getah
nasib aku tak termuntah kat situ

then kne kupas kulit kelapa.. mula-2 ingt susah
bila dh buat boleh la thn susah sikit tp kami mampu lakukan nya
tanpa sebarang alatan =D

then kne denda
sapu lendir belut at muka, sapu lumpur at muka
kne simbah nan air lumpur at bdn.. aish pe la nasib -.-'

then mlm lak ade motivasi and semua menangis-2
siapa tak menangis mmg bdoh and tak ada perasaan time to

then esok lak pg-2 ada sembelih ayam
hahaha tak boleh bla ada gak laki yg takot ye
ingt kan pompan je tkot
yg laki lak sembelih sampai terputus kepala aym to
2 ekor lak to hahaha

but yg paling kesian Hanif sebab kena taik aym
mybe ayam to takot sgt kot smpai terberak  hahahhaa
sabar ye hanif =D

then ada blajar cam ne nk wat haji
nk wat sa'ie, keliling ka'abah and mcm-2 lg

btw mkn at sana mmg sedap ! tp yg pelik nye
nape lalat semua dtg meja kitorg? meja org lain tak kena kacau pon :'(
jht nye lalat >.<

btw tak tahu lak kat situ ada jual-2
klu tahu bwa duit.. melepas gelang cantek 2

pape pon mmg best and enjoy gile !
hope ada lg thn dpn =D

okeyh nie pics aku and friends yg sempat kitorg amek
byk dkat ckgu la hehehe =D


Oraite, See U all at The Next Entry!

15:52

? ?
Hey!

Laila in the house!
16 February 2017


Peeps!

AmazingCounters.com



Layout by 16thday
Resources One Two Three