Follow Dashboard ★GirlsWhoLikeToTalk

The Owner of The Blog!

GirlsWithThoughts
My name's Laila Nabila. People call me Laila. Will be 21 this year. 12 Sept!!! Diploma in Accountancy.
Love: Multimedia, Art, Music, Photography, Editing (photos/videos), Blogging, Drawing, Cooking, Shopping, Make Up, Food, Money!!!
Love being crazy and act like a kids. Cause kids doesn't think about problem! Maybe?
Hate: Fake Friends, Judgemental, Bugs, Haters.
Follow Me!
Music

Chill, Relax. Just Listen to The Music while Reading My Entries ;)

Pardon My Words
Friday, 8 June 2012

Assalamualaikum 
hye korg!
seriously aku dh lame gila tak update kan?
hahaha nk update tp ntah la tak tahu nk story ape
and mcm mlz je nk update
so hari ni mcm tergerak hati la nk update

oh ya cuti sekolah dh nk habis kan?
errrr malas gila nk sekolah tp bosan juga duduk rumah je kan
at least sekolah boleh lepak dgn kwn-2 gelak-2 and everything

hari to aku hangout sama kwn and adek angkt aku
patot nye hang ramai-2 tp ... pergh sakit aty aq
masing-2 last minit CANCEL !!!
so aq keluar nan zik, kwn zik, adek angkt aku and kwn-2 dye
and tengah-2 jln terserempak dgn Rasmiza
dia jalan sorg-2 so aku ajak la jalan sekali
erm best? hahaha biasa je kot
geram juga keluar nan zik nie.. tanya sume angkat bahu je
aku pon dh tak tahu nk pergi mana tp xpe...
nasib baik dia baik... hahaha belanja aku mkn... syg kau kwn ! :*
pic? wait... sorry la tak byk amek la

nie adek angkt ak
Muhammad Aminuddin , muda 2 tahun je dr aku
hahaha cilok pic at fb dia...
bwh nie baru pic yg aku amek sndiri 



pic zik mana? ah dia ngada-2
tak nak amek pic... sekeh kang... hahaha

aish dah nak naik skolah nie... keja tak siap lg
aduh ! k fine .... hari ni juga siap kan hahahha mcm boleh


Oraite, See U all at The Next Entry!

18:48

? ?
Hey!

Laila in the house!
16 February 2017


Peeps!

AmazingCounters.com



Layout by 16thday
Resources One Two Three