Follow Dashboard ★GirlsWhoLikeToTalk

The Owner of The Blog!

GirlsWithThoughts
My name's Laila Nabila. People call me Laila. Will be 21 this year. 12 Sept!!! Diploma in Accountancy.
Love: Multimedia, Art, Music, Photography, Editing (photos/videos), Blogging, Drawing, Cooking, Shopping, Make Up, Food, Money!!!
Love being crazy and act like a kids. Cause kids doesn't think about problem! Maybe?
Hate: Fake Friends, Judgemental, Bugs, Haters.
Follow Me!
Music

Chill, Relax. Just Listen to The Music while Reading My Entries ;)

Pardon My Words
Sunday, 30 September 2012

Assalamualaikum =)
hai korang ! serious lama juga aku tak update blog kan?
aduh tak tahu mahu update apa la :'(
korang semua sihat? hope korang sihat la ok ;)

so hari ni aku nak tell korg sikit about kwn-2 yg paling rapat dgn aku
kira nya BFF la kan hehehe =D

firstly my sahabat sehidup semati !
yes ! nama dia NURUL EZZATY BT ABU BAKAR
dia la BFF aku, paling memahami aku, if aku ada masalah ke sedih ke dia la selalu tenangkan aku
kitorg satu sekolah, sebaya tp kelas lain-2
dulu kitorg bermusuh tp tak tahu la mcm mana boleh jd kwn dan sekarang BFF
kitorg selalu juga share masalah dan sekarang aq selalu lah juga lepak sama dia
even kat sekolah jarang jumpa sebab kelas lain-2 dan masing-2 sibok dgn hal masing-2
tp if free kitorg akan lepak sesama ;)

kedua, jeng jeng jeng =D
hehehe nama dia ZIKRULLAH BIN ABDUL RASHID
dia sahabat kedua aku, serious dia mmg baik gila wooo!
kalau aku pegi town jalan-2 sama dia la
kwn-2 semua dengan pasangan masing-2
drpd aku jalan sorang-2 lebih baik aku jalan dgn dia kan?
sekurangnya dapat protect aku drpd diganggu oleh jejaka-2 idaman malaya yg tak berapa nak laku tu
hahahaha sorry if terasa ye =D
aku tak tahu la kenapa dia ni baik sgt hahaha (baik salah jahat salah pe la aku ni kan?)
first pergi town sama dia, dia belanja aku makan n semalam pun dia nak belanja juga tp 
hehehe aku ni kan jual mahal... sekali sekala tak pe kot... asyik dia je belanja kesian pula kan?
lg pun smlm dia beli kan aku something khas sempena birthday aku yg dh lepas 
nak tahu? jeng jeng jeng hhehehe jgn jeles tau-3 ^.-
nah ! comel kan-3 ! ^^
ala jangan la jeles hehehe 
btw aku punya satu je ok bkn dua
aku punya yg dalam plastik tu
yg lg satu tu utk ezzaty dr dia juga sempena birthday juga
pape pon aku sama ezzaty hargai pemberian kau zik !
even aku punya tu ada koyak kat ketiak tp mak aku sudah baiki dan dia dh pulih semula
hehehe benda kecik saja kau sampai nak beli yg baru adui mahal la
simpan duit kau ok utk beli baju yg kau nk kan tu ;)

yg ni pula kwn aku juga, perangai dia sama je tak berubah
dulu dia satu sekolah dgn aku tp tak sama kelas
lepak pun kat asrama sbb dulu duduk asrama sama-2
tp sekarang dia dh pindah SMK TUN TUAH
ni la first time meet balik setelah dalam 9 bulan tak jumpa
bak kata dia, dah beranak kot kalau mengandung hahaha XD
siapa dia? hehehe ok ini lah dia
dia gadis bertudung merah (eh-2 aku nyanyi pula) hehehe
nama dia NUR IZZATUL IFFAH BT BASRAH
comel right? dia mmg comel ! if korang nak tahu dia la girl yg paling comel yg pernah aku jumpa setakat ni
nak tahu kenapa? hehehe cuba la korang tgk dia time dia tidur.. macam kucing ! meow meow hahaha
serious ok tak tipu ! mana aku tahu? dulu kan kitorg duduk asrama so aku tahu la ;)
jumpa dia dari awal sampai la habis meet asyik berborak saja
biasa la 9 bln lebih tak jumpa kata kau ! hahaha
paling kelakar time lepak sama dia semalam kat town ada mamat usya dia 
serious kelakar ! tak dapat aku lupakan peristiwa tu... hahaha agak-2 berapa tebal la muka mamat tu
tak malu ke apa? ish-3... kesian siapa yg jd makwe dia.. yela gatal sgt -.-'

seterusnya, jeng jeng jeng
ha ! apa? mereka berdua cun? mmg pun ;) hahahaha
mereka berdua ni sahabat... susah nak berenggang mcm isi dgn kuku ayoyo
dua-2 ramai peminat... nk? cer la try... yg pasti berbaju oren tu mmg susah nk dapat hahaha
mereka berdua ni kawan aku dalam kelas
act, kitorang ada dalam 10 orang 1 geng tp ramai yg sudah berpindah so sekarang tggl 6 sahaja la
apa boleh buat dh nasib wooo ! 

yg ni pula kwn sekelas aku juga
yg girl-2 tu kwn sebelah aku dalam kelas dan dia mmg giler-2 dan aku pun kadang-2 berjangkit gila dgn die
lelaki tu bkn pakwe dia tp scandel ! wah scandel kau ! hahaha tak ada la
mereka cuma gurau-2 saja... if ada yg jeles tu hehehe no komen ^^'

ok lah dah byk juga aku story right? pada yg aku tak story pasal dia tu sorry la ok
nnti ada masa aku story pasal korang pula ;)
pasal aku pula? hahaha tak mengapa lah... tak ada yg menarik pun utk korg semua tahu ;D
Assalamualaikum <3

MULAKAN HIDUPMU DENGAN SENYUMAN =)
DAN AKHIRI JUGA DENGAN SENYUMAN =)


Oraite, See U all at The Next Entry!

21:05

? ?
Hey!

Laila in the house!
16 February 2017


Peeps!

AmazingCounters.com



Layout by 16thday
Resources One Two Three