Follow Dashboard ★GirlsWhoLikeToTalk

The Owner of The Blog!

GirlsWithThoughts
My name's Laila Nabila. People call me Laila. Will be 21 this year. 12 Sept!!! Diploma in Accountancy.
Love: Multimedia, Art, Music, Photography, Editing (photos/videos), Blogging, Drawing, Cooking, Shopping, Make Up, Food, Money!!!
Love being crazy and act like a kids. Cause kids doesn't think about problem! Maybe?
Hate: Fake Friends, Judgemental, Bugs, Haters.
Follow Me!
Music

Chill, Relax. Just Listen to The Music while Reading My Entries ;)

Pardon My Words
Sunday, 25 November 2012

Assalamualaikum =)
huh ! lama laila tak update sorry guys.. tak tahu nak story apa
hari ni laila decide nak story about group laila yang laila dah anggap like family
yes! Novelle's Familys ! yang tertera dekat header laila tu... hehehe =D
banyak-2 group dalam FB laila tapi laila just amik tahu Novelle's je
sorry group lain sebab laila tak berapa nak aktif sangat dekat group lain
cukup lah hanya [NF] yang memenuhi noti FB laila hahaha XD
tapi doesn't mean laila tak care dengan group lain ok jangan kecil hati ye :/

ok here we are

sikit je? hehehe act ramai lagi tapi ada yang tak ada but never mine nanti laila bagi kau orang tengok pic yang ramai punya ok ;) don't worry =D

pic kat atas tu time gathering yang kedua dekat dataran pahlawan melaka
so insyaAllah kalau dipanjangkan umur dan diizinkan Tuhan
maybe 8.12.12 kita orang akan buat last gathering untuk 2012 dekat tempat yang sama juga
rancang nak buat dekat other place tapi ramai tak dapat pergi
yelah transport lagi money lagi kan
maklum lah kami ramai yang budak sekolah lagi =D

after gathering kedua ni ramai juga cari point tapi watlek watpis je lah kan ;)
nak buat group pun kena ikot budak mana ke? itu yang laila pelik
doesn't mean kita orang bukan budak kl kita orang tak boleh ada group
nak tiru orang bagai... sorry to say lah sayang... kami tak ada niat dan tak tiru sesiapa pun
we just be our self and we know who we are
masing-2 dah besarkan dah boleh fikir mana baik dan mana buruk
so berfikir lah dulu before say something
whatever happens kita orang akan tetap together
we care each others of our familys dan kita orang tak pernah nak membenci mana-2 group pun ok
kau orang buat baik kita orang pun akan buat baik
for what nak fight-2? buang masa lah sayang
ada problem or something tak puas hati just talk slowly dan bincang
tak perlu fight-2 ok semua group awesome =)

ok stop talk about group-2 family-2 ni
now sorry pada sesiapa yang terasa dengan statement laila kali ni
just nak cakap yang kau orang tak fikir ke sebelum cakap?
mati jangan diminta sebab nanti kita akan mati juga
tak kesian ke kat parents kalau dapat tahu yang kau orang asyik nak mati je
kecewa sikit mati putus cinta sikit mati ada masalah sikit mati
come on lah dear bersyukur kita still life in this world
Allah still give us chance untuk bertaubat dan kembali ke jalan-Nya
so jangan lah sia-2 kan peluang yang dah diberi
laila bersyukur sangat-2 sebab dah ramai berubah walaupun agak kecewa sedikit
dengan segelintir orang yang masih tak ingat yang dunia ni dah nak akhir zaman
bangga-2 kan orang lain sampai tak mengaku diri sendiri asal mana
sanggup maki-2 parents tak ingat dosa pahala
tu semua orang nak up dengan pantasnya last-2 kena kutuk habis-2
tak malu ke sayang? parents kau orang? tak kesian ke? malukan diri sendiri
sorry bukan nak cari point kat sini cuma laila hope oneday kau orang akan 
sedar apa kau orang buat selama ni
hope u all berubah ke arah kebaikan ok :')
*tak salah mendoakan kebaikan saudara seislam kan?*

sekarang dah akhir bulan 11 dan nak masuk bulan 12 2012
next year form 5? argh!!!!!!!!!!! NO!!!!!!!!!!!!!!
tak ready lagi serious tak ready lagi wo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! T_T
huhuhu sabar saja lah

last but not least, about arwah Khadijah
even laila tak kenal dia tapi laila sedih sebab ada yang sanggup reka cerita tentang dia semata mata kerana WANG? kau orang tak fikir ke perasaan family dia? kawan2 dia? pakwe dia? dan orang2 sekeliling dia
expecially yang tahu kisah benar yang berlaku? 
kau orang main redah je cerita then publish untuk orang ramai baca?
think lah sayang apa yang awak buat tu.. kesian lah pada arwah
kalau ada orang buat awak macam tu? what did you feel? 
tak pada awak pun, orang-2 sekeliling awak? kawan2 awak? family awak? orang tersayang awak?
fikir lah sikit pun tak pe... masing2 dah besar... apa guna ada akal kalau bukan untuk berfikir?
siapa pun yang buat, tolonglah jangan buat lagi :'(

last untuk entry ni
laila nak minta maaf pada semua orang if laila ada buat salah
buat kau orang kecil hati, terasa hati or something alse dan dengan ego laila yang tinggi
or rasa laila sombong or apa-2 saja lah sorry banyak-2
setiap manusia tak pernah lari dari melakukan kesilapan
so mohon ampun ye :'D


ok then... see you guys on the next entry... Assalamualaikum =)


:::siapa pun yang baca entry ni, siapa pun yang terasa, mohon maaf ikhlas dari saya 'laila nabila':::

Oraite, See U all at The Next Entry!

22:23

? ?
Hey!

Laila in the house!
16 February 2017


Peeps!

AmazingCounters.com



Layout by 16thday
Resources One Two Three