Follow Dashboard ★GirlsWhoLikeToTalk

The Owner of The Blog!

GirlsWithThoughts
My name's Laila Nabila. People call me Laila. Will be 21 this year. 12 Sept!!! Diploma in Accountancy.
Love: Multimedia, Art, Music, Photography, Editing (photos/videos), Blogging, Drawing, Cooking, Shopping, Make Up, Food, Money!!!
Love being crazy and act like a kids. Cause kids doesn't think about problem! Maybe?
Hate: Fake Friends, Judgemental, Bugs, Haters.
Follow Me!
Music

Chill, Relax. Just Listen to The Music while Reading My Entries ;)

Pardon My Words
Monday, 10 December 2012

Assalamualaikum kepada pembaca setia blogger laila yang tak seberapa ni :')

hari ni laila nak kongsi sikit cerita dengan kau orang semua :')
FIRSTLY, tentang seorang gadis walaupun dia telah kembali ke rahmatullah
bukan niat laila nak membuat arwah tidak tenang tp bila laila baca kisah arwah, 
mengalir air mata tanpa laila sedar walaupun laila tak kenal tp kisah arwah mampu membuat laila menangis
laila ucap kan takziah kepada family arwah Yasmin Johan Eusoffe a.k.a. Yasmin J Hunwick
laila baru dpt tahu cerita tentang arwah walaupun arwah dh tiada berbulan-bulan :')

kisah arwah amat menyayat hati laila dan buat laila sedar akan kehidupan yang hanya sementara dan dunia hanya pinjaman sementara daripada Allah

kita sebagai manusia sebagai hambaNya hanya mampu merancang dan selebihnya kita berserah padaNya dan Dia yang menentukan segalanya yang terbaik buat hambaNya

siapa sangka bila hayat kita berakhir kan? tua atau muda, andai ajal sudah tiba, kita harus bersedia.. hanya amalan yang menjadi bekalan kita disana... sejauh mana kita pergi, sekuat mana kita bertahan, andai sudah tiba masanya, kita pasti akan pergi jua :')

laila doakan semoga arwah diringankan seksaannya dan ditempatkan dengan orang-2 yang beriman
amin :') -Al-Fatihah-

di kesempatan ini juga laila ingin memohon maaf kepada semua yang mengenali laila
andai tersilap langkah, tersalah cakap atau apa saja yang menyinggungkan :')
pada yang pernah buat silap dengan laila, laila dah maafkan :')

SECOND, pada yang mengutuk laila dan kawan-2 laila [NF] terima kasih atas kutukan itu 
sebab membuat kami makin bersatu dan makin rapat ;)
laila tahu hanya beberapa orang je yang kamu semua maksud kan tapi 
ayat kamu semua tu menunjukkan kearah kami semua
laila kecewa yang teramat sangat sebab laila respect kamu semua tapi 
bila kes ni terjadi laila memang tak sangka
selama ni laila diam tapi diam tak bererti laila tak ada perasaan or apa 
cuma laila malas nak besar kan masalah dan merumitkan keadaan
tak ada masalah yang tak boleh dibincang so if kamu semua ada masalah dgn beberapa drpd kami [NF] 
atau tak puas hati, slow talk baik-2... sebab seorang semua kena tempiasnya
laila bukan nak bela sesiapa or bash sesiapa or kutuk sesiapa or tak puas hati dengan sesiapa
cuma laila nak cakap masing-2 dah besar mampu berfikir secara matang
orang matang if ada masalah bincang elok2 .. so after this laila hope tiada lagi kutukan-2 ni semua ok
kita tutup buku lama dan buka buku baru :')
lupa kan apa yang berlaku sebelum ni yang menyinggungkan perasaan antara satu sama lain
kosong-kosong ok ;) *peace(Y)*

THIRD, kepada [NF] thkz 4 the last gathering for 2012 on 8.12.12!!! best!!! semua sporting habis lah!!! sayang kau orang ketad-2!!! ngee~~ =) ramai juga jadi photographer hari tu right? gambar berlambak gila!!! hahaha 
even apa yang dirancang tak menjadi sebab ada beberapa halangan tapi tetap enjoy dengan kau orang
rasanya memang kita asyik ketawa kan? hahaha mampu menghilangkan stress ;)
sorry sangat sebab time kau orang bowling laila tak ada sebab teman zik shopping hehehe
lagipun laila dh lama tak cuci mata... bkn cuci mata tengok lelaki ok tapi windowshopping tgk baju-2 =D


ni tak semua sebab ada yang tak dpt datang, ada yang tengah jadi photographer n yang lain tak sure =D
pape pun membanggakan juga sebab lebih ramai drpd sebelum ni =D hope [NF] kekal walaupun banyak diberi kutukan drpd orang-2 diluar sana ;)
btw, CE jeles sbb laila pakai button 'NF' hahaha dia nak juga... maaf la...
laila memang nak buadkan tp warna ungu sudah habis :(
tunggu laila beli bahan-2 lagi ok boleh laila buad untuk siapa yang nak nanti ;D
kepada adik CE -> NUH, congrates! termakbul juga doa laila =D hahaha *kidding =P*
pada mokteh, akak hrp adek sbr ok :') kumbang bukan seekor :')

FOURTH, nak balik KL sangat-2 T_T mahu meet dengan kawan-2 sekolah rendah dulu... 4 tahun tak jumpa seriously miss kau orang semua... hope dapat balik n meet kau orang 15.12 ni :') 
macam biasalah ye kau orang doakan supaya laila dpt balik KL hehehe :'D

FIFTH, maaf lah untuk saat ni laila malas nak fikir pasal cintan cintun ni... jujur sejujurnya laila katakan, laila memang dah tawar hati dalam bab cintan cintun ni even laila tahu ada yang ikhlas tapi laila minta maaf.. laila tak bersedia lagi... 'belum cuba belum tahu?' cuba ye? laila pernah cuba bukan tak pernah... tp last-2 hati tawar balik tanpa sebarang sebab... so that why laila terus tolak je siapa yang minta sebab laila taknak beri harapan tinggi pada kau orang sebab  laila tahu macam mana sakit nya hati bila harapan kita musnah :') 
laila harap kau orang faham k :') lagipun saat ni laila lebih prefer untuk berkawan berbanding bercinta :')
nak fikir SPM lg next year... masa depan tu!!!! ^^ 

SIXTH, ramai yang suruh laila berbaik dengan adik angkat laila (MA)... bukan taknak... nak tu memang nak... ye la dah lama jadi adik angkat sampai laila dah sayang mcm adik sendiri dah :'( cuma laila kecewa dengan perangai dia tu je bukan laila marah dia sangat pun... :'( sayang kau dek :'(

macam panjang lah kan post laila hari ni =D hehehe maaf sebab penat kan kau orang semua untuk baca


Oraite, See U all at The Next Entry!

18:51

? ?
Hey!

Laila in the house!
16 February 2017


Peeps!

AmazingCounters.com



Layout by 16thday
Resources One Two Three