Follow Dashboard ★GirlsWhoLikeToTalk

The Owner of The Blog!

GirlsWithThoughts
My name's Laila Nabila. People call me Laila. Will be 21 this year. 12 Sept!!! Diploma in Accountancy.
Love: Multimedia, Art, Music, Photography, Editing (photos/videos), Blogging, Drawing, Cooking, Shopping, Make Up, Food, Money!!!
Love being crazy and act like a kids. Cause kids doesn't think about problem! Maybe?
Hate: Fake Friends, Judgemental, Bugs, Haters.
Follow Me!
Music

Chill, Relax. Just Listen to The Music while Reading My Entries ;)

Pardon My Words
Monday, 28 January 2013

Assalamualaikum =)
arghhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!! T_T sepatutnya pagi tadi aku jadi emcee dekat perhimpunan rasmi
tapi nasib malang sebab bangun lambat and datang lambat
entah macam mana aku boleh lupa nak kunci jam, last last bangun pukul 7:05 pagi...
tu pun mak aku kejut kan... dengan sepantas kilat aku mandi and bersiap...
sampai sekolah 7:30, masuk pagar perhimpunan pun dah start...
cepat cepat pergi jumpa cikgu, nasib baik cikgu tak marah... last last budak lain ganti kan
dah la mimpi benda yang sama, last last betul betul jadi reality T_T
hope next time tak berlaku lagi =(
jam dah menunjukkan pukul 9:25 p.m. so masa untuk buat kerja sekolah yang dah melambak 
then apa lagi hahahahahahahahaha
TIDUR LAH !!! =D ZZZZZZZZZZZZzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz -,-

Oraite See U at The Next Entry!
21:25

? ?
Hey!

Laila in the house!
16 February 2017


Peeps!

AmazingCounters.com



Layout by 16thday
Resources One Two Three