Follow Dashboard ★GirlsWhoLikeToTalk

The Owner of The Blog!

GirlsWithThoughts
My name's Laila Nabila. People call me Laila. Will be 21 this year. 12 Sept!!! Diploma in Accountancy.
Love: Multimedia, Art, Music, Photography, Editing (photos/videos), Blogging, Drawing, Cooking, Shopping, Make Up, Food, Money!!!
Love being crazy and act like a kids. Cause kids doesn't think about problem! Maybe?
Hate: Fake Friends, Judgemental, Bugs, Haters.
Follow Me!
Music

Chill, Relax. Just Listen to The Music while Reading My Entries ;)

Pardon My Words
Friday, 8 February 2013

Assalamualaikum =)
yeah! dah start cuti! cuti seminggu sempena hari raya cina =D
tapi =(  jadual padat! kerja sekolah yang sangat lah banyak -,-
nak keluar beli barang lagi, nak kemas kelas lagi, nak kemas bilik pengawas lagi
fuh! banyak tak banyak, sepanjang seminggu kena siap kan juga
insyaAllah sempat and cukup masa =)

SCORPION!!!!!!!!!! wait for me!!!!!!!!!!!!! =D
hahahaha insyaAllah selasa ni aku nak pergi tgk and beli scorpion
sepasang =D dah lama aku nak bela and harap2 tak ada apa2 halangan =)
ramai kata pelik macam tak ada benda lain je nak bela
kira bagus aku nak bela scorpion daripada aku nak bela ketam -,-
lagi pun orang lain pun ada juga yang bela kalau tak buat apa org tu jual kan? 
aku dah lama nak bela... start daripada second gath Novelles Familys hari to
Ateh (adik angkat aku) bawa scorpion dia... nama dia Baby Scorlish tp dah mati =(
aku tak tahu kenapa aku teringin sangat nak bela scorpion 
nama tak tahu lagi =( aku ingat kalau jantan aku nak letak nama Baby Scorpy,
kalau betina Baby Diamond.. hahaha ok ke? tak ada idea la... 
hahaha macam excited pula aku XD takpe2 sabar laila sabar =D
aku tak tahu aku boleh ke tak jaga sebab makanan dia macam menyeramkan
ulat roti/cengkerik? hmmmm~~~ takpe2 aku cuba berani kan diri =)
scorpion ni pun untuk kelas aku (5Beta) tp aku yang akan take care of it =)
apa-apa pun, SELAMAT MENYIAPKAN KERJA SEKOLAH!!!!!!!! =D hahaha

Oraite See U at The Next Entry
15:30

? ?
Hey!

Laila in the house!
16 February 2017


Peeps!

AmazingCounters.com



Layout by 16thday
Resources One Two Three