Follow Dashboard ★GirlsWhoLikeToTalk

The Owner of The Blog!

GirlsWithThoughts
My name's Laila Nabila. People call me Laila. Will be 21 this year. 12 Sept!!! Diploma in Accountancy.
Love: Multimedia, Art, Music, Photography, Editing (photos/videos), Blogging, Drawing, Cooking, Shopping, Make Up, Food, Money!!!
Love being crazy and act like a kids. Cause kids doesn't think about problem! Maybe?
Hate: Fake Friends, Judgemental, Bugs, Haters.
Follow Me!
Music

Chill, Relax. Just Listen to The Music while Reading My Entries ;)

Pardon My Words
Wednesday, 27 February 2013

Assalamualaikum =)

huhuhuhu tadi ada pertandingan drama in English u all! hahahahaha
pertandingan hari ni and hari ni juga dpt dialog and prepare everything
last minute u all ! but Alhamdulillah kitorang dpt no 3 =)
ok lah to kan daripada tak dapat hehehehe top 3 in form 5.. kau ada? aku ada hahaha =P

it is so funny ! cerita pasal RED ONIONS AND WHITE ONIONS a.k.a. 
BAWANG MERAH DAN BAWANG PUTIH
aku jadi bawang merah, si kakak tiri yang jahat
practise bukan main ok lagi siap cikgu english betul2 kan ayat and cara lakonan
tiba atas pentas semua berterabur, gelak terbahak bahak sampai cikgu pun gelak sama hahahaha
'ah shut up you!' <--- ayat ni yang buat org mula tergelak... diorang kata aku cakap mcm spontan je
and diorang kata lawak... hahahaha tiba tu je aku dah hilang fokus nak drama
sampai tersasul sasul and lupa dialog sendiri
ingat nak buat spontan like teachers says 'just say whats on your mind asalkan cerita to tak diam tiba2'
tp bukan senang u all ! this is in english... if BM kalau nak spontan boleh aje
macam2 aku cakap nanti... kalau dialog to dua baris aku tambah jd empat baris tp ni english
nk spontan pun tak tahu nak cakap apa... hahahahaha tp pape pun we have try our best
apa lah hadiah yang akan kitorg dpt nanti ye? hahahaha excited tiba2 

Oraite See U at The Next Entry


21:11

? ?
Hey!

Laila in the house!
16 February 2017


Peeps!

AmazingCounters.com



Layout by 16thday
Resources One Two Three