Follow Dashboard ★GirlsWhoLikeToTalk

The Owner of The Blog!

GirlsWithThoughts
My name's Laila Nabila. People call me Laila. Will be 21 this year. 12 Sept!!! Diploma in Accountancy.
Love: Multimedia, Art, Music, Photography, Editing (photos/videos), Blogging, Drawing, Cooking, Shopping, Make Up, Food, Money!!!
Love being crazy and act like a kids. Cause kids doesn't think about problem! Maybe?
Hate: Fake Friends, Judgemental, Bugs, Haters.
Follow Me!
Music

Chill, Relax. Just Listen to The Music while Reading My Entries ;)

Pardon My Words
Thursday, 28 March 2013

Assalamualaikum =)

hai2 ! apa khabar korang? sihat? semalam ramai juga yang hang kan?
ramai yang terserempak and thanks sebab tegur2 ye =)
mana yang tak to sorry la mungkin aku tak perasan or tak cam 

semalam hang dengan Ezzaty, Zura, Aen, Kak Pieja, Kak Echa, Ana fiana, Iskandar, Amirul, Aminuddin
walaupun ada sikit perkara yang menyakitkan hati tapi abaikan je =)







gambar Kak Pieja tak ada sebab lepak kejap je =) pape pun have fun dengan dorg =)
then balik dalam keadaan hati yang panas... tp nasib baik dorg sejuk kan... =)
hantar je dorg balik terus aku pergi pasar malam... haus wo ! dah minum air, mkn ais krim tetap haus -,-
then lepak CC abg aku tiba2 Abg Fendy ajak meet so aku suruh dia dtg CC je
untung la bawa kereta hahaha otak gila2... senget la kau abg =P sanggup dtg tak mkn
ish3 pape pun thanks sbb spent time dgn adik ok =) 

Oraite See U at The Next Entry

13:54

? ?
Hey!

Laila in the house!
16 February 2017


Peeps!

AmazingCounters.com



Layout by 16thday
Resources One Two Three