Follow Dashboard ★GirlsWhoLikeToTalk

The Owner of The Blog!

GirlsWithThoughts
My name's Laila Nabila. People call me Laila. Will be 21 this year. 12 Sept!!! Diploma in Accountancy.
Love: Multimedia, Art, Music, Photography, Editing (photos/videos), Blogging, Drawing, Cooking, Shopping, Make Up, Food, Money!!!
Love being crazy and act like a kids. Cause kids doesn't think about problem! Maybe?
Hate: Fake Friends, Judgemental, Bugs, Haters.
Follow Me!
Music

Chill, Relax. Just Listen to The Music while Reading My Entries ;)

Pardon My Words
Saturday, 9 March 2013

Assalamualaikum =)

hai2 u all ! hehehe apa khabar? sihat? aku? sihat kot =D
asyik menyanyi dekat sekolah sampai suara serak2
ala nama pun bosan and nak gembira kan hati, baru lah boleh belajar =D

oh ya, tadi sepatutnya ada kelas tambahan tapi digantikan dengan 
bengkel Matematik Tambahan dengan budak2 dari Tun Perak
dalam ramai2 cikgu yang ada tadi, aku suka sorang cikgu perempuan ni
baik, peramah, suka senyum, ketawa and dia terangkan pun faham =)
bukan susah pun sebenarnya tapi soalan yang buat kepala pening -,-

aku and kawan2 datang punya la awal sebab cikgu kata pukul 8 pg dah mula
last2 dah nak pukul 9 kot mula
sepanjang masa yang kitorang buang to macam biasa lah amek gambar =D
hahaha patutnya buang masa untuk belajar kan? biasa la budak nakal =P















time belajar pun sempat tau... tak percaya... tengok la =D


aku tangah buat apa? act, tengah betulkan tudung so taknak tunjuk muka time tudung tengah serabai
seriously COMOT -,-'


siapa yang disebelah aku? hehehe kalau nak tahu, dia lah adik angkat aku yang aku sayang
event sekarang tak berapa nak rapat tapi aku tetap sayang dia 
and aku dah anggap dia macam adik kandung aku sendiri
dia comel+nakal sama macam aku kan? hahaha *perasan kejap*
aku tak kisah kalau dia ada akak angkat lain sebab aku pun ada adik angkat lain
tapi aku akan kisah kalau ada orang usik dia, kacau dia, sakitkan hati dia, rampas kasih sayang dia dr aku
and paling aku kisah kalau ada orang cuba untuk pisah kan kami
kalau teringin nak gaduh dengan aku cuba la tapi amaran dari aku -JANGAN MENYESAL ^,<

Oraite See U at The Next Entry

16:58

? ?
Hey!

Laila in the house!
16 February 2017


Peeps!

AmazingCounters.com



Layout by 16thday
Resources One Two Three