Follow Dashboard ★GirlsWhoLikeToTalk

The Owner of The Blog!

GirlsWithThoughts
My name's Laila Nabila. People call me Laila. Will be 21 this year. 12 Sept!!! Diploma in Accountancy.
Love: Multimedia, Art, Music, Photography, Editing (photos/videos), Blogging, Drawing, Cooking, Shopping, Make Up, Food, Money!!!
Love being crazy and act like a kids. Cause kids doesn't think about problem! Maybe?
Hate: Fake Friends, Judgemental, Bugs, Haters.
Follow Me!
Music

Chill, Relax. Just Listen to The Music while Reading My Entries ;)

Pardon My Words
Saturday, 2 March 2013

Assalamualaikum =)

1.3.13 i have a great moment with my friend or i call as 'best friend' =D
Ezzaty, Aen and Zura ... kami lepak di rumah Ezzaty
bosan yang teramat and dah lama aku tak lepak sama2 dengan diorang
balik je sekolah siap2 terus ke rumah Ezzaty
then jalan2 sekejap naik motor then tunggu Aen and Zura
masak sama2 ^^... masak apa? hahaha nasi goreng ayam
resepi Puan Azura hahaha... sedap ke tak? eh ofcos la sedap
tip top hahahaha dah boleh buka restoran 
bak kata Ezzaty, Restoran Iskandar... hahhahahahaha
then jalan2 round2 pergi pantai then balik

act, hari ni lepak lagi dengan mereka tp apakan daya
mak aku tak kasi keluar pula =(
baru ingat nak spend time dengan diorang, nikmati udara segar, belajar sama2
aish tak mengapa lah... maybe next time =)

Oraite See U at The Next Entry
19:02

? ?
Hey!

Laila in the house!
16 February 2017


Peeps!

AmazingCounters.com



Layout by 16thday
Resources One Two Three