Follow Dashboard ★GirlsWhoLikeToTalk

The Owner of The Blog!

GirlsWithThoughts
My name's Laila Nabila. People call me Laila. Will be 21 this year. 12 Sept!!! Diploma in Accountancy.
Love: Multimedia, Art, Music, Photography, Editing (photos/videos), Blogging, Drawing, Cooking, Shopping, Make Up, Food, Money!!!
Love being crazy and act like a kids. Cause kids doesn't think about problem! Maybe?
Hate: Fake Friends, Judgemental, Bugs, Haters.
Follow Me!
Music

Chill, Relax. Just Listen to The Music while Reading My Entries ;)

Pardon My Words
Tuesday, 12 March 2013

Assalamualaikum =)

Exam !!!!!!! argh !!!!!!!!!!!! tak terasa macam exam... so mood 'MALAS' semakin menjadi jadi
hahahaha tapi tak bermakna tak baca buku langsung ok! cuma last minit je but still boleh jawab =)
betul or salah to nanti2 punya cerita yang penting dapat dan boleh jawab
tadi paper BM, Sejarah, Kimia and Pendidikan Islam and for the first time,
aku jawab Kimia dengan semangatnya ! hahaha bangga ni bangga... last minit baca pula to
lepas je exam sejarah dalam pukul 10.20 pagi, terus baca sampai 11.20 pagi
tak pergi rehat ok ! pesan kawan belikan makanan je... sempat baca semua bab yang masuk
Alhamdulillah boleh jawab and aku harap bukan ujian selaras 1 je aku boleh jawab 
tapi semua exam yang akan datang terutamanya SPM!!!! 
sejarah? teeeettt hahaha tak payah cerita lah... Pendidikan Islam and BM ok je no problem

aku baru je lepas lepak dengan BFF aku 'Nurul Ezzaty'... dimana? dekat rumah aku je
nak keluar tak boleh -,- buat apa? borak2... maklum ler sekarang dah jarang lepak
lagi2 exam week lagi lah jarang sebab masing2 sebok study tambah pula dengan aktiviti KOKU
kawad kaki la, hoki la, olahraga la, bola baling la and more... penat to penat la juga
tapi dah Form 5 terpaksa la korban kan masa untuk masa depan sendiri juga =)
tengah2 boring macam biasalah... hehehehe

dia minta aku ajarkan pakai slendang silang pangkah, bila dah siap terus snap gambar =D

aku teringin nak pakai purda... tapi mungkin belum tiba masanya lagi kot sebab benda ni bukan boleh dibawa main2 kan? kalau boleh aku nak pakai betul2.. bila dah pakai kalau boleh taknak buka depan orang
tapi aku kena perbaiki dalaman dulu supaya aku rasa lebih bersedia untuk berubah lebih baik =)
BFF aku comel kan? eh mestilah! tengok lah BFF siapa =P
love you so much and forever bie :*

oh ya, congrates kepada team bola sepak SMKDARY (sekolah aku) yang telah berjaya menewaskan
SMK Sri Mahkota !!! bawah 15 berjaya 2-1 dan bawah 18 berjaya 5-0 ! 
wa salut sama you all ! congrates again friends ! tapi baru pusingan pertama
and aku hope dapat masuk final and menjadi juara seperti sebelum ni =)

Oraite See U at The Next Entry
19:20

? ?
Hey!

Laila in the house!
16 February 2017


Peeps!

AmazingCounters.com



Layout by 16thday
Resources One Two Three