Follow Dashboard ★GirlsWhoLikeToTalk

The Owner of The Blog!

GirlsWithThoughts
My name's Laila Nabila. People call me Laila. Will be 21 this year. 12 Sept!!! Diploma in Accountancy.
Love: Multimedia, Art, Music, Photography, Editing (photos/videos), Blogging, Drawing, Cooking, Shopping, Make Up, Food, Money!!!
Love being crazy and act like a kids. Cause kids doesn't think about problem! Maybe?
Hate: Fake Friends, Judgemental, Bugs, Haters.
Follow Me!
Music

Chill, Relax. Just Listen to The Music while Reading My Entries ;)

Pardon My Words
Thursday, 14 March 2013

Assalamualaikum =)

yeah!!!!!!!!!!!!!!! SDARY menang =D bawah 15 and bawah 18
terbaik geng! tak sia sia aku pergi tengok tadi
thanks to my best friend Ezzaty, Aen, Zura and Munira sebab sudi amek aku dekat rumah
sakit hati wo dengan team SMK Tun Syed Zaharudin -,- (sorry la mention) 
tp memang sakit hati... main byk sangat acting... langgar bahu sikit jatuh then main tolak2... 
bila team SDARY tolak tahu pula nak marah.. kicap nak kicap? -,- 
biasa lah kan adat permainan mesti ada yang tak puas hati
kalah menang to kira adat lah kan? so dah la tak payah la kecoh2
apa la pakcik ni... siap nak kata team SDARY kaki bangku bagai -,-
paling tak boleh bla... first time aku dengar orang tanya soalan mcm pfftttt -,-

pakcik: woi budak SDARY! kau tengah buat apa to?

aduyai pun... sah2 lah tengah main bola... apa la pakcik ni -,-
Aen geram terus cakap: tengah masak maggie pakcik! 

hahahaha memang terbaik la... semua pandang and gelak hahahahhaa
aku rasa kitorang paling kecoh kot hahaha mana tak nya bising je
Zura tak gol pun dia jerit gol hahaha bila dah gol amek kau! semua bangun jerit =D

sambil menyelam minum air.. hahahaha macam biasa la =D
Yeah! mereka DoReMi forever =D
aku sayang kau orang ok ! lepak dengan kau orang tak pernah tak gelak 
muah setepek :* <3

Oraite See U at The Next Entry

20:05

? ?
Hey!

Laila in the house!
16 February 2017


Peeps!

AmazingCounters.com



Layout by 16thday
Resources One Two Three