Follow Dashboard ★GirlsWhoLikeToTalk

The Owner of The Blog!

GirlsWithThoughts
My name's Laila Nabila. People call me Laila. Will be 21 this year. 12 Sept!!! Diploma in Accountancy.
Love: Multimedia, Art, Music, Photography, Editing (photos/videos), Blogging, Drawing, Cooking, Shopping, Make Up, Food, Money!!!
Love being crazy and act like a kids. Cause kids doesn't think about problem! Maybe?
Hate: Fake Friends, Judgemental, Bugs, Haters.
Follow Me!
Music

Chill, Relax. Just Listen to The Music while Reading My Entries ;)

Pardon My Words
Saturday, 20 April 2013

Assalamualaikum =)

FAKE SMILE? itu lah nama twitter aku... haahaha promote kejap
actually, fake smile a.k.a. senyuman palsu ni sebenarnya semua orang pernah buat
sama ada sedar atau tidak itu bergantung pada individu masing masing


semua ada masalah... nobody doesn't have a problems... cuma mungkin masalah kita berbeza
mungkin masalah keluarga, persahabatan dengan rakan atau BFF, mungkin juga masalah pelajaran dan tidak hairan lah ramai yang ada masalah percintaan... ceh wah hahahaa

apa kena mengena dengan FAKE SMILE? ada kena mengena... ada kaitannya
ada ke orang yang nak orang lain tahu dia sedang bersedih? 
ada ke orang yang nak orang lain tahu dia ada masalah?
lantas, mereka sembunyikan kesedihan dan masalah tersebut dengan mengukir sebuah senyuman 
mungkin senyuman manis bagi mereka yang melihatnya tp pahit bg yg mengukir senyuman tersebut =)

yang melihat senyuman kita mungkin mereka rasa kan yang kita terlalu gembira
dan mungkin ada yang beranggapan kita ni happy macam tak ada masalah langsung
tapi hati siapa yang tahu? senyuman yang terukir walaupun kelihatan manis tapi tak bererti ianya dari hati yang ikhlas... means, tak bermakna apabila seseorang itu tersenyum tertawa bahagia, dia sedang gembira
kadang kala dia hanya cuba untuk menggembirakan hati, melupakan masalah seketika dan tidak mahu orang lain tahu tentang keadaan yang sebenarnya... Who knows right? benda ni berkenaan dengan hati so masing masing yang rasa sendiri bukan orang lain
'Hati ni terlalu sensitif dan sukar untuk dijaga, jadi sentiasalah sirami hatimu dengan ZIKIR'

so jangan lah berasa hairan if kau orang nampak kawan kawan kau orang tiba tiba happy semacam je
mungkin ada sesuatu yang dirahsiakan dan dia taknak orang lain tahu
tapi jangan la pula kau orang paksa dia untuk berkongsi masalah tersebut ye

aku? hermmmmmmm hahahahhaa perlu ke dikongsi? maybe tak kot hahaha
cuma FAKE SMILE ni sentiasa aku buat =')
'Hanya dengan sebuah SENYUMAN mampu menyembunyikan 1001 KESEDIHAN'


Oraite See U at The Next Entry
20:40

? ?
Hey!

Laila in the house!
16 February 2017


Peeps!

AmazingCounters.com



Layout by 16thday
Resources One Two Three