Follow Dashboard ★GirlsWhoLikeToTalk

The Owner of The Blog!

GirlsWithThoughts
My name's Laila Nabila. People call me Laila. Will be 21 this year. 12 Sept!!! Diploma in Accountancy.
Love: Multimedia, Art, Music, Photography, Editing (photos/videos), Blogging, Drawing, Cooking, Shopping, Make Up, Food, Money!!!
Love being crazy and act like a kids. Cause kids doesn't think about problem! Maybe?
Hate: Fake Friends, Judgemental, Bugs, Haters.
Follow Me!
Music

Chill, Relax. Just Listen to The Music while Reading My Entries ;)

Pardon My Words
Sunday, 14 April 2013

Assalamualaikum =)

hohohoho hari kedua terdatang lambat pula... datang2 je budak2 dah kemas2 gerai
so aku tolong apa yang patut je la tp tak lama... semua lelaki aku sorg je perempuan
so aku lepak dengan member perempuan aku yang lain
apa lagi karoke la hahahaha... budak lain sampai bising cakap asyik muka yang sama je
dah to yang lain taknak nyanyi so kitorg nyanyi la lagipun duit kitorg ^,<

untung la kau sweet2 depan aku =) bukan sorg tp dua sekali gus sweet depan aku
Ex Ex... hahaha jealous? OMG!!!! mereka tidak layak untuk aku jealouskan!
ok fine sikit je... dalam 2% sahaja ok! tapi aku tak heran sebab jiwa aku dah kosong 
aku dh tak heran dh... jealous pun buat apa buang masa aku je -,-

aku tak puas hati dengan sorg budak ni... Peah Peah... kalau aku dapat memang kena la
pergi letak planta dekat hidung aku! pergh! dah lah berminyak! aku curi coklat dr kedai Kak Busy
hahaha maaf ye Kak terpaksa =D kejar punya la kejar tak dapat last last coklat tu aku makan je
mana taknya main kejar kejar dengan atlet lumba lari... kalau lari jauh tu lain cerita
ni main pusing2 pula aduyai pening kepala aku @,@ dah la lepas to giliran aku karoke lagi
nyanyi termengah mengah tak cukup nafas ... nasib baik Mira cover -,-
takpe2 ada ubi ada batas, ada hari aku balas ! hahahaha 

malam aku datang sekolah lagi tengok budak budak kem malam kebudayaan
demi pengakap and kawan kawan aku, aku sanggup datang !
and tak sia sia aku datang malam malam buta, akhirnya pengakap juara!
tak sia sia juga kau orang berlatih menari zapin selama ni akhirnya dapat juga hasilnya
taknak share share hadiah dengan aku ke? hahahaa tak ada lah... gurau gurau je =D
pengakap la paling huru hara, paling have fun and paling happening malam to! ILY all! <3

Oraite See U at The Next Entry

19:08

? ?
Hey!

Laila in the house!
16 February 2017


Peeps!

AmazingCounters.com



Layout by 16thday
Resources One Two Three