Follow Dashboard ★GirlsWhoLikeToTalk

The Owner of The Blog!

GirlsWithThoughts
My name's Laila Nabila. People call me Laila. Will be 21 this year. 12 Sept!!! Diploma in Accountancy.
Love: Multimedia, Art, Music, Photography, Editing (photos/videos), Blogging, Drawing, Cooking, Shopping, Make Up, Food, Money!!!
Love being crazy and act like a kids. Cause kids doesn't think about problem! Maybe?
Hate: Fake Friends, Judgemental, Bugs, Haters.
Follow Me!
Music

Chill, Relax. Just Listen to The Music while Reading My Entries ;)

Pardon My Words
Tuesday, 9 April 2013

Assalamualaikum =)

hai hai semua! lama aku tak update kan? tak tahu nak story apa dengan kau orang
so hari ni tiba tiba terlintas di kepala aku untuk update tentang 'KAWAN atau LAWAN'

kawan? herm semua orang ada kawan kan? gila la tak ada kawan
mampu ke hidup tanpa kawan? segalanya kita buat bersama kawan
lepak, gosip, luah perasaan, buat kerja gila and macam macam lagi kan?

BFF? a.k.a. best friend forever...semua orang ada kan? mestilah ada
aku? aku pun ada... tapi dalam sesuatu hubungan ni bukan mudah untuk kita kekalkan kan?
perlu ada kepercayaan dan keikhlasan... tak kira la hubungan to bercinta ke kawan ke angkat angkat ke
semua perlukan kepercayaan dan keikhlasan and the important is kejujuran... right?
aku gelar kan 3K =D... tanpa 3K tersebut sesuatu hubungan belum tentu akan kekal dan kukuh sampai bila bila... berdasarkan pengalaman aku... ceh wah pengalaman... hahaha
tak salah kita percaya kan seseorang lebih lebih lagi kawan kita and lebih lebih lagi BFF kita
tp jangan la 100%... belum tentu semua yang dia cakap and buat to betul

aku ada kawan rapat... aku percaya dia orang sangat sangat and aku sayang gila dekat dia orang
tapi suatu ketika dulu, satu peristiwa telah hancur kan hati aku bila kawan kawan aku yang dah lama rapat dengan aku khianati aku... masa to la aku tak sedar yang air mata menitis setiap kali aku ingat kisah to
walaupun aku cuba untuk lupakan sebab benda to dah lama... 3 tahun yang lepas tapi ia masih kekal dalam ingatan aku sampai saat ini... saat itu lah aku kurang kan kepercayaan aku terhadap semua orang... 

rambut sama hitam , hati lain lain... apa niat orang kita tak tahu, apa tujuan orang kita tak tahu, apa keinginan orang kita tak tahu... hidup ni bukan semua orang suka kan kita... and aku sedar antara ramai ramai kawan aku and budak yang kenal aku bukan semua gemar dengan aku =') depan reaksi lain belakang reaksi lain... apa boleh buat... lumrah kehidupan dah macam to terpaksa aku akur... mulut orang kita tak boleh nak tutup kan? so hanya mampu bersabar dan tersenyum menyembunyikan luka dihati ni =')
so setiap sesuatu hubungan yang ingin dijalinkan jangan la kita serahkan segalanya 100% 
kepercayaan and hati takut terluka kemudian hari =')

Oraite See U at The Next Entry
22:31

? ?
Hey!

Laila in the house!
16 February 2017


Peeps!

AmazingCounters.com



Layout by 16thday
Resources One Two Three