Follow Dashboard ★GirlsWhoLikeToTalk

The Owner of The Blog!

GirlsWithThoughts
My name's Laila Nabila. People call me Laila. Will be 21 this year. 12 Sept!!! Diploma in Accountancy.
Love: Multimedia, Art, Music, Photography, Editing (photos/videos), Blogging, Drawing, Cooking, Shopping, Make Up, Food, Money!!!
Love being crazy and act like a kids. Cause kids doesn't think about problem! Maybe?
Hate: Fake Friends, Judgemental, Bugs, Haters.
Follow Me!
Music

Chill, Relax. Just Listen to The Music while Reading My Entries ;)

Pardon My Words
Thursday, 23 May 2013

Assalamualaikum =)

hola hola ! =D amacam? ada sihat? yuhuuuu~~~ cuti cuti cuti hehehe =D
2 weeks babeyh! tp 1 weeks kelas tambahan but never mine
nama pun nak SPM, kena la hardwork sikit kan kan kan? =D

midyear exam finish! lega sikit... dpt relax kan otak kejap sebelum sambung study balik
soalan mampu memecahkan kepala wooo! T_T 
tp tak boleh bla time add math paper 1... hahaha ada almost 2 jam 30 minit
45 minit try buat, 1 jam bangun tidur bangun tidur, 30 minit pandang kiri kanan depan belakang
ada lg 15 minit tp dah hantar kertas hahaha bukan aku je tp ramai sbb semua dah pasrah nk tgk soalan tu lg
tak pernah2 buat, ni kali pertama buat hahahaha kenangan ~~~ =D

cikgu masing2 dah membebel sbb masing2 teruk... cikgu, insyaAllah trial n real SPM we do our best! amin~
kami masih main2 hehehe =D ingat cuti ni nak study.. cover balik form4 n revision form5
tu pun kalau sifat rajin datang dan sifat malas berambus jauh jauh hahahaha harap2 lah rajin datang selama 2 weeks ni ... blh belajar... nak siapkan folio add math lg... ayoyo byk juga kerja nya -,-
hope dpt siapkan dalam masa 1 week so lg 1 week boleh rehat2 hehehe hang ke kan =D tu pun kalau mak aku bg =( hope dpt la amin~ dh lama tak keluar dgn member kat town... miss gila!!! T_T
baju semua dh prepared tinggal nk minta permision parents je huhuhu  ='<

kerja? hahaha nak kerja apa je -,-

Oraite See U at The Next Entry
18:39

? ?
Hey!

Laila in the house!
16 February 2017


Peeps!

AmazingCounters.com



Layout by 16thday
Resources One Two Three