Follow Dashboard ★GirlsWhoLikeToTalk

The Owner of The Blog!

GirlsWithThoughts
My name's Laila Nabila. People call me Laila. Will be 21 this year. 12 Sept!!! Diploma in Accountancy.
Love: Multimedia, Art, Music, Photography, Editing (photos/videos), Blogging, Drawing, Cooking, Shopping, Make Up, Food, Money!!!
Love being crazy and act like a kids. Cause kids doesn't think about problem! Maybe?
Hate: Fake Friends, Judgemental, Bugs, Haters.
Follow Me!
Music

Chill, Relax. Just Listen to The Music while Reading My Entries ;)

Pardon My Words
Sunday, 30 June 2013

Assalamualaikum =)

Tahun ni sukan best + tak berapa best... Yang bestnya, ada si dia dan kawan2 =) Yang tak bestnya mcm tak berapa nak meriah sikit. Tak ada jual2 mcm dulu and entah rasa mcm lain je. Pape pun enjoy. Tolong budak2 ni hias kemah dari pagi sampai nak mula sukan. Asyik ketawa je and asyik ambil gambar je. Dari pagi sampai balik aku tak masuk kelas. Hehehe maaf ye cikgu. Bukan fobia tapi trauma! hahaha apa benda? Balloon! Asyik meletup je. Tanjat girl2 -,- hahaha bila dah meletup faham2 je la apa yang berlaku. Masing2 jerit. Perempuan la bukan lelaki. Lelaki kalau jerit no comment la -,- hahaha bila dah banyak balloon pecah, kitorang pecah kan je semua. Tak guna balloon pun. Nampak tak pembaziran di situ? hahaha last2 hias style budak pengakap. Mentang2 ramai budak pengakap dalam rumah to (Lekiu a.k.a Oren) *termasuk aku*... Even tak menang, Never mine~ 








Bahagia nya hahaha

Sikit je. Takkan nak letak semua? Penuh la blog aku nanti. Gambar lain semua merepek2 je. Menang ke kalah? Lekiu still no 3. ok la tu top3 daripada top 6 kan? Hehehe

Oraite See U at The Next Entry
17:53

? ?
Hey!

Laila in the house!
16 February 2017


Peeps!

AmazingCounters.com



Layout by 16thday
Resources One Two Three