Follow Dashboard ★GirlsWhoLikeToTalk

The Owner of The Blog!

GirlsWithThoughts
My name's Laila Nabila. People call me Laila. Will be 21 this year. 12 Sept!!! Diploma in Accountancy.
Love: Multimedia, Art, Music, Photography, Editing (photos/videos), Blogging, Drawing, Cooking, Shopping, Make Up, Food, Money!!!
Love being crazy and act like a kids. Cause kids doesn't think about problem! Maybe?
Hate: Fake Friends, Judgemental, Bugs, Haters.
Follow Me!
Music

Chill, Relax. Just Listen to The Music while Reading My Entries ;)

Pardon My Words
Saturday, 8 June 2013

Assalamualaikum =)

Lama nya aku tak update right? 'The best moment ever!' ? Hahaha kenapa?
Sebab aku dapat hangout with my friends... Dah lama aku tak hangout
nak keluar rumah ni pun payah ok... perempuan katakan and SPM candidates katakan -.-
tapi agak sedih dan a little bit dissapointed sebab apa yang dirancang semuanya tak jadi :(
nak pergi bowling, ramai pula... cuaca pun agak panas daripada yang biasa
selalu aku lepak padang lama dengan Hakka's Novelles and member aku yang lain
tapi kali ni dapat lepak kejap je sebab si dia punya pasal... terpaksa la tahan sakit kaki jalan je.. baru ingat nak join Hakka's Novelles sebab dah lama tak join diorang.. tapi apa kan daya, dapat lepak kejap je tu pun sebab nak jumpa my lovely little sister 'Dynie Dalila'.. janji punya pasal la hahaha (magnum) tapi magnum pula tak ada... tropica pun jd la tp mahal juga ek? aku selalu beli tropica RM1 je, yang ni RM1.50? walaupun hanya 50 sen tapi duit juga T_T tapi tak mengapa la... bukan selalu belanja dia... aku ni pula jarang keluar so jarang la jumpa dia

my lovely little brother pula merajuk... aduyai... sebab tak bawa dia hangout sekali padahal
dia la orang pertama yang aku ajak and awal ok aku ajak tapi jawapan nya 'tak' -,-
aish sabar je la dengan budak comel sorang ni -,-

hangout hari tu tak ambil gambar langsung... just ambil bila orang tahan aku and ajak ambil gambar.. dengan tak ada arah tuju nya lagi, dengan serabai nya lagi hahahaha
best memang best tapi kaki wa sakit wo ! pakai high heels then jalan sana sini tak stop...
stop pun tak lama, kejap je... apa boleh buat, nak jaga hati si dia punya pasal la -,-

meet ramai orang, lagi lagi budak HOT ! makin panas itu padang jadinya hahahaha
jalan jalan terserempak dengan ex bersama awek... wa !!! sedih kau jah! hahahaha lantak la... ada wa kisah.. baju sedondon kau ! siap pegangkan handbag lagi... pergh! lantak la... apa wa kisah hahaha

Tutti Fruitti durian sedap ek? first time rasa wo! selalu aku makan vanila je memanjang... tiba-tiba nampak ada durian... try, and sedap gila ! kalau tahu sedap, aku amek banyak-banyak.... paling best! aku kena kan si dia... bhahahaha sorry ye sengaja+tak sengaja hahaha acane to? tak boleh makan and bau durian 
rugi nya... sangat sangat sangat rugi ! hahahaha muka dia terus jadi lain bila dapat tahu aku bg dia aiskrim durian hahahaha... bukan selalu kena kan orang =D bila kena kan orang, saat itu la yang tak dapat dilupakan dan boleh dijadikan THE BEST MOMENT EVER! hahahahahahaha (sekali sekala) =D

Jalan-jalan terserempak dengan my lovely little sister lg sorang (pieyka) tapi tak sempat nak jumpa dia sebab time to nak cepat and cuaca agak panas so tak dapat nak tahan... sorry ye dik... tak sempat nak ambil gambar sama-sama =(

Ini budak-budak kelas aku. Dari kiri, Nony, Amira, Safirah, Julaiha and me =) 
dan aku kelihatan gemok di sini hahahaha 

Jalan-jalan terserempak dengan si budak comel ni (Fana Ayub) adik angkat BFF aku ( Nurul Ezzaty) dia ajak ambil gambar so aku relakan hati je la =) *Kelakar nya aku dalam gambar ni -,-

Ini la aku... si gadis comel (perasan) hahaha... ramai kata mata aku besar... besar ea? takpe la... comel apa =D (puji diri sendiri) lebih baik puji diri sendiri daripada orang lain puji boleh menimbulkan sifat riak dalam diri =) (dah mula dah) hahahaha

pic aku with my lovely little sister (dynie dalila) ada pada dia lagi... sikit je kan? selalu aku hangout, belambak pic aku amek... hahaha dah jarang ambil gambar katakan.. lebih rajin tidur je hahaha (kantoi)

Oraite See U at The Next Entry
08:46

? ?
Hey!

Laila in the house!
16 February 2017


Peeps!

AmazingCounters.com



Layout by 16thday
Resources One Two Three