Follow Dashboard ★GirlsWhoLikeToTalk

The Owner of The Blog!

GirlsWithThoughts
My name's Laila Nabila. People call me Laila. Will be 21 this year. 12 Sept!!! Diploma in Accountancy.
Love: Multimedia, Art, Music, Photography, Editing (photos/videos), Blogging, Drawing, Cooking, Shopping, Make Up, Food, Money!!!
Love being crazy and act like a kids. Cause kids doesn't think about problem! Maybe?
Hate: Fake Friends, Judgemental, Bugs, Haters.
Follow Me!
Music

Chill, Relax. Just Listen to The Music while Reading My Entries ;)

Pardon My Words
Tuesday, 23 July 2013

Assalamualaikum =)

Hi hi you all! Apa khabar? Sihat kah? Lama aku tak update ni. Rindu tak? bhahaha perasan -,-
Jangan risau. Aku sihat je. Alhamdulillah =) (ada ke yang peduli?) So, today I want to tell you that....
SPM is just around the corner! @,@ (betul ke english aku ni?) Dalam sedar tak sedar, dah masuk pengakhiran bulan 7. Dah 2 minggu kita berpuasa kan? Maaf sebab lupa nak ucapkan SELAMAT MENYAMBUT RAMADHAN AL-MUBARAK dekat kau orang semua. Almaklum la, saya jarang update blog. Budak SPM candidates kata kan. Huhuhuhu T_T 

Rotan ! Boleh tahan juga bisanya. Siapa yang rotan? Cikgu. Kenapa? Sebab fail subjek SPM. Sekarang aku tengah exam lagi. Exam last sebelum Trial penghujung bulan 8. Exam hari to maksimum 3 rotan. Exam kali ni maksimum 6 rotan. @,@ Masalahnya sekarang, bersedia kah aku untuk SPM ni? Ya Allah. Aku tak rasa macam nak exam besar je. Trial I'll do the best! InsyaAllah =) Wish me luck guys ^,^

20-21 Julai 2013, Bengkel SPM dekat Politeknik. Sepatutnya aku pergi Seminar Galaksi Skor A tapi bila fikir-fikir balik, Bengkel SPM dekat Politeknik ada 5 subjek (math, math tambahan, sejarah, fizik, kimia) RM100. Seminar Galaksi pula 3 subjek (math tambahan, sejarah, english) RM130. Aku ni dah lah susah nak bawa fizik and kimia so terpaksa lah pergi Politeknik bersama rakan-rakan ku KGBP. Apa itu KGBP? Eh, that is our secrets ok (abaikan english aku) ^,^ Dan ini lah kami, KGBP

Dari kiri : Aku, Amira, Safirah, Farhana, Aida


Nampak tak kecomelan kami berdua? Bhahaha -,-
Kami kembar tak seibu tak sebapa dan tak serupa dan tak juga sama tarikh lahir
Acane to? Aku lahir bulan 9 dan dia bulan 10 (ala beza sebulan je) Hahaha nama ayah kami serupa tapi tak sama =)
Aku => Jamaludin dan si bertudung oren tu => Jamaluddin
(ala beza 1 'D' je pun -,-) Hahahaha

Ok. Comel tak kami berlima? Act, Kami 10 orang bukan 5 orang. 3 orang tak join bengkel, lagi 2 orang sudah berpindah sekolah. Tapi salah seorang daripada 2 orang to ada join bengkel ni sekali tapi ='(
Someone tak suka tengok dia rapat dengan kami. Tak mengapalah. Bukan first time benda ni terjadi. Dah banyak kali terjadi dan kami tak tahu mengapa. Abaikan saja lah. 
Di dunia ni bukan semua orang suka kita =')

Tengah-tengah belajar dalam dewan, boleh pula bergaduh mulut dengan budak-budak SMK Telok Mas (perempuan) Aish macam-macam -,- Bulan Ramadhan, perbanyakkan lah bersabar ye =)

Oh ye. Cakap pasal Bulan Ramadhan. Perbanyakkan lah amal ibadat ye kawan-kawan ku sekalian. =) 
Kepada awak si kakak yang suka cari pasal dengan saya (siapa termakan cili, dia lah yang terasa pedasnya), Maaf lah ye kak oi. Saya bukan penakut. Saya bukan pengecut. Cuma saya malas nak layan perangai awak yang macam keanak-anakkan. Ye la, budak kecik je yang suka gaduh-gaduh ni. Kita dah besar, guna akal lah. Ada masalah? Kita bincang yo! Lagi-lagi bulan Ramadhan. Bulan mulia. Saya ni bukan banyak sangat pahala tapi kalau boleh saya taknak menambahkan dosa saya. So, renung-renungkan lah dan selamat berpuasa ^,^
Watlek Watpeace ^,^Y

Kepada kawan-kawan aku sekalian, SELAMAT BERPUASA ye. Yang mana terponteng to jangan lupa ganti ye nanti =D and GoodLuck for SPM. They can do it, We also can do it ! Yeah ! Chaiyok-chaiyok ! ^,^

Oraite See U at The Next Entry
19:19

? ?
Hey!

Laila in the house!
16 February 2017


Peeps!

AmazingCounters.com



Layout by 16thday
Resources One Two Three