Follow Dashboard ★GirlsWhoLikeToTalk

The Owner of The Blog!

GirlsWithThoughts
My name's Laila Nabila. People call me Laila. Will be 21 this year. 12 Sept!!! Diploma in Accountancy.
Love: Multimedia, Art, Music, Photography, Editing (photos/videos), Blogging, Drawing, Cooking, Shopping, Make Up, Food, Money!!!
Love being crazy and act like a kids. Cause kids doesn't think about problem! Maybe?
Hate: Fake Friends, Judgemental, Bugs, Haters.
Follow Me!
Music

Chill, Relax. Just Listen to The Music while Reading My Entries ;)

Pardon My Words
Sunday, 28 July 2013

Assalamualaikum =)

Cepatnya masa berlalu =( dah nak raya dah. lepas raya trial pula. lepas ni beraya rumah orang sambil bawa buku la jawabnya. hahaha apa-apa pun aku harap trial ni aku dapat buat yang terbaik sebab ni trial SPM bukan PMR atau UPSR. SPM penting wo! masa depan wa ='( lepas SPM, kerja sementara cari duit. ada peluang sambung belajar aku sambung. aku harap aku dapat keputusan yang baik. dapat masuk matrik pun ok juga. jimat masa. PLKN? Alhamdulillah aku tak dapat. budak-budak suruh cek banyak kali. aku dah cek banyak kali and still tak dapat. bagus la. sebab aku taknak. menangis aku wo time budak-budak kata dah boleh cek. time to aku nak cek internet slow gila. website tak dapat buka. meraung aku takut dapat. bila dah dapat cek and jawapan nya tak terpilih. wa happy. orang pertama yang tahu, si dia =) senget betul dia ni. aku menangis bukan nak pujuk, marah pula. tahu la tak reti pujuk dekat dalam telefon tapi tak payah la marah. sedih aku ='( yang pernah pergi to ramai kata best. yela pengalaman kan? to korang la ni aku =( lagi pun family aku semua tak benarkan dan tak izinkan aku pergi. so Alhamdulillah aku tak dapat. mana yang dapat to tahniah ok. balik nanti komferm bawa balik cinta PLKN hahaha. so lepas ni perancangan aku bermula. study study and study. after trial birthday aku then try amek lesen kereta (L) then lepas SPM amek (P). kemudian cari kerja. dpt result, tunggu la mana dapat nanti. harap-harap semuanya berjalan dengan lancar. Amin =)


Semalam? best sangat-sangat. apa yang best? berbuka bersama budak-budak Hakka's Novelle's Family dekat Chucuk Chucuk. Seriously aku dah lama tak join event dorang and seriously talk, aku rindu gila nak lepak dengan dorang. aku sampai sanggup pujuk parents aku berbuka sekali semata-mata nak meet dorang. dengan mama, papa and abang aku sekali aku angkut pergi berbuka dengan dorang. tapi sorry la kalau korang rasa aku senyap je semalam. segan la. ramai budak baru and aku tak berapa nak kenal. aku kalau dah segan sangat memang aku senyap je lagi-lagi kalau tak ada yang menyapa. hahaha sorry. tapi aku still happy sebab dapat tengok balik Hakka yang dulu yang happening gila. Parents aku pun geleng-geleng kepala sebab kecoh sangat. paling lawak time nak baca doa nak berbuka. elok-elok baca doa buka puasa. boleh pula lupa nak baca doa makan. hahaha fared fared. pastu tengok korang main paksa-paksa suap kek. nasib baik aku tak kena. mak aku suruh pergi dekat korang. amik gambar sama-sama. sorry la sebab aku tak pergi sebab macam pelik lah kan. tengah-tengah happy tiba-tiba aku masuk line tanpa sebab -,- tak sangka juga ada yang cari aku time balik nak photoshoot. aku ingat nak follow korang time turun bawah sama-sama ramai-ramai tapi tak kan aku nak tinggalkan family aku macam to je kan? tak lama lepas to. dalam berapa minit je aku turun tengok dah lesap dah semua. wa sedih ='( ingatkan korang dah gerak pergi hang tuah. so aku pun balik la. rupanya ada yang kat tempat motor lagi. to pun Zik yang bagi tahu. tak mengapa lah. next time event kalau ada insyaAllah aku lepak dengan korang full time. ok? kalau ada yang terasa aku sombong atau apa sorry la sebab aku ni kadang-kadang susah nak cam orang. lagi-lagi yang tak pernah jumpa =) apa-apa pun happening even gambar aku tak ada =( hahaha.. to Andy (leader hakka) ada problem sharing la dengan kitorang. tak sanggup nak tengok Hakka tutup macam to je. Sharing is Caring ma =')
cuti raya 2 weeks? tp minggu kedua ada kelas. takpe la. berkorban sekarang insyaAllah dapat hasil yang baik nanti. harap-harap begitu. Amin =')

Oraite See U at The Next Entry
21:31

? ?
Hey!

Laila in the house!
16 February 2017


Peeps!

AmazingCounters.com



Layout by 16thday
Resources One Two Three