Follow Dashboard ★GirlsWhoLikeToTalk

The Owner of The Blog!

GirlsWithThoughts
My name's Laila Nabila. People call me Laila. Will be 21 this year. 12 Sept!!! Diploma in Accountancy.
Love: Multimedia, Art, Music, Photography, Editing (photos/videos), Blogging, Drawing, Cooking, Shopping, Make Up, Food, Money!!!
Love being crazy and act like a kids. Cause kids doesn't think about problem! Maybe?
Hate: Fake Friends, Judgemental, Bugs, Haters.
Follow Me!
Music

Chill, Relax. Just Listen to The Music while Reading My Entries ;)

Pardon My Words
Sunday, 4 August 2013

Assalamualaikum =)

Fuh! Penat ok penat. Dari pukul 3 petang sampai 1 pagi cari barang semalam. 1 badan sakit wo! DP -> MP -> Jalan Hang Tuah -> Telok Mas. Tak semua barang dapat pula to. Aish =(  Sedih ok sedih. Baju peplum turqois dekat dp seriously lawa tapi tinggal saiz besar. Nak kecik kan tak boleh sebab corak dia dengan manik bagai. ='( Punya lah susah nak cari baju yang aku nak (baju kurung peplum turqois) Ada yang lawa and ada saiz aku tapi warna lain. Tapi dah janji dengan dia (ehem ehem) so terpaksa la cari juga sampai dapat. Mahal pula to. Cekik darah ke apa. Kawan aku boleh dapat seratus lebih ni nak bg aku dua ratus lebih? Amboi-amboi-amboi. Amik kesempatan nampak kak oi. Dekat Jalan Hang Tuah pula baju sarat dengan manik. Peplum turqois pula 1 dalam sejuta. Nasib cepat even dapat saiz besar sikit je. Boleh lah daripada tak dapat langsung. Punya lah lama berjalan cari barang, tapi beli sikit je -,- Kasut, tudung tak beli. Bila lagi aku nak keluar ni. Nak kemas rumah lagi. Sabar je la -,-

Tengah jalan-jalan, terjumpa budak-budak sekolah and member-member yang lain. Almaklum la, cuti sekolah, masing-masing jalan la. Shopping sakan. Hohoho. Terjumpa cikgu kimia dekat Telok Mas. Hahaha dah nak pukul 1 pula to. Cikgu suruh aku belajar (warning) Hahaha baik cikgu. InsyaAllah 2 hari saya raya selebihnya belajar (macam ye ye je aku nak buat) hahaha. Berdebar pula rasanya. Trial lepas naik sekolah. I'll try my best =) Fighting! Yeah!

Kau orang dah beli baju raya belum? Warna apa? Mesti lawa kan? Hehehe. Raya jemput lah datang ke rumah (yang mana kenal je) Hahaha yela kalau tak kenal tiba-tiba datang rumah memang tak dilayan la. Kalau kenal layanan dia extra sikit (sikit je tak banyak) hahaha Duit raya? Bajet lari la -,- Hahaha dah besar kan? Dah besar mana boleh dapat duit raya lagi =P 

Puasa tinggal 3 hari je lagi. Kepada semua warga Facebook, Twitter and Blogger, Laila nak minta maaf if ada terkasar bahasa, tersilap kata, tersalah bicara, and if Laila ada buat salah apa-apa dekat kau orang macam ayat-ayat Laila terbuat kau orang terasa ke or else. Laila susun sepuluh jari ingin memohon maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki. 0-0 ok? Hehehe. Jaga kesihatan, jaga diri ye kawan-kawan =)

Aku dengan member yang lain dah rancang nak beraya hari raya ke-6. So get ready ye kawan-kawan, cikgu-cikgu and yang kami kenali. Kami akan serbu rumah kau orang. Masak sedap-sedap tau. Duit raya jangan lupa. Hehehe =D

Oraite See U at The Next Entry
08:32

? ?
Hey!

Laila in the house!
16 February 2017


Peeps!

AmazingCounters.com



Layout by 16thday
Resources One Two Three