Follow Dashboard ★GirlsWhoLikeToTalk

The Owner of The Blog!

GirlsWithThoughts
My name's Laila Nabila. People call me Laila. Will be 21 this year. 12 Sept!!! Diploma in Accountancy.
Love: Multimedia, Art, Music, Photography, Editing (photos/videos), Blogging, Drawing, Cooking, Shopping, Make Up, Food, Money!!!
Love being crazy and act like a kids. Cause kids doesn't think about problem! Maybe?
Hate: Fake Friends, Judgemental, Bugs, Haters.
Follow Me!
Music

Chill, Relax. Just Listen to The Music while Reading My Entries ;)

Pardon My Words
Wednesday, 30 October 2013

Assalamualaikum guys! 
After a long time I did not updates this blog. Now I'm back. Hehehe =D
Rindu? Alaaaa tak usah dirindu sayang. Ceh wah hahaha (perasan)
So now I want to share some stories with you all. First of all, 12.9. Cuba lah teka tarikh apa tu. =D
Thats my birthday! huhuhu. Thanks to all my friends, sama ada dekat facebook, twitter, school friends and sesiapa lah yang wish. Thanks again. Oh tak lupa juga kepada yang beri aku hadiah. thanks sangat2 =D

Guitar tu my brother bagi. Tedy bear to Zikrullah bagi, Cawan oren Farhana bagi. Cawan hijau Safirah bagi. Tabung Ana Muslim my sister bagi, Coklat cadbury Abang Aidil bagi. yang coklat 'love <3 u and benda macam cermin ada lilin ungu to Syimir bagi.

This cake is belong to me. Hehehe. Zikrullah bagi. Sedap. Thanks =)

Celebrated with my bestie Nurul Ezzaty Abu Bakar. Birthday dia 18.9. Kita orang celebrated sama2 pada 14.9 lepas balik daripada hang out and celebrated di rumah aku =) video2 yang aen ambil aku masih simpan lagi. Bila tengok balik, kelakar tengok diri sendiri dan gelagat dia orang =D 

Zikrullah, Nurul Ezzaty, Nur Aen

Adik aku (Aminuddin) bersama Aen

With Nurul Farhana

Hang out with them. Tengok wayang (Lagenda Budak Hostel) seriously I had a wonderfull time with them =)
Sorry kepada budak2 Hakka sebab tak hadir time kau orang nak celebrated birthday. Patutnya aku ada sekali sebab nak celebrated birthday aku sekali tapi banyak kali aku pergi dekat hakka eyka tak ada. Time kau orang celebrated pula aku tengah tengok wayang. Sorry guys. Aku hantar adik aku sebagai pengganti =') Hope tak simpan dalam hati ye =')

Next, Solat hajat untuk PMR,SPM and STPM. 



Tengoklah gelagat kami. Hahaha tak boleh dipisahkan dengan camera. =D 

Next, Jamuan Akhir Tahun Pengawas Sekolah, Pengawas Pusat Sumber, Pengawas Pembimbing Rakan Sebaya at Restaurant Api Api Melaka pada 25.10. Herm. Actually best tapi sorry guys sebab aku tak ada mood time tu. Kalau dia orang tak hilangkan mood aku hari tu mesti aku dah enjoy2. Tengok kau orang happy pun dah kira ok bagi aku. 
"Terima kasih ea Laila. Sebab cadangan awak, kita semua happy. Terima kasih banyak2 ea Laila"
Herm sama2 cikgu. No problems. Even aku tak happy, aku buat orang lain happy pun dah kira cukup =')

With Nurul Farhana

Aida Husna & Nurul Farhana

With Nurul Amira. Kami Kembar Tak Akan Terpisah. Hahaha

KGPB always and forever =)
Nur Safirah Syazwani, Laila Nabila, Nurul Farhana, Aida Husna, Nurul Amira, Julaiha, Nurul Atikah

Sikit kan gambar? Ini lah sebab aku tak ada mood. Kalau aku ada mood, mesti banyak gambar aku ambil =')

Oraite See U at The Next Entry
19:22

? ?
Hey!

Laila in the house!
16 February 2017


Peeps!

AmazingCounters.com



Layout by 16thday
Resources One Two Three