Follow Dashboard ★GirlsWhoLikeToTalk

The Owner of The Blog!

GirlsWithThoughts
My name's Laila Nabila. People call me Laila. Will be 21 this year. 12 Sept!!! Diploma in Accountancy.
Love: Multimedia, Art, Music, Photography, Editing (photos/videos), Blogging, Drawing, Cooking, Shopping, Make Up, Food, Money!!!
Love being crazy and act like a kids. Cause kids doesn't think about problem! Maybe?
Hate: Fake Friends, Judgemental, Bugs, Haters.
Follow Me!
Music

Chill, Relax. Just Listen to The Music while Reading My Entries ;)

Pardon My Words
Monday, 18 November 2013

Assalamualaikum =)

Happy Birthday to you
Happy Birthday to you
Happy Birthday to Zikrullah
Happy Birthday to you =D


Dah tua dah sahabat aku sorang ni hehehe
Happy Birthday. May Allah bless you. Semoga dilimpah ruahkan rezeki & diberkati umur.
Jangan lupa aku ok. Thanks for being my friends and always be my friends.
Thanks juga selama ni take are of me. Teman aku hang and else.
Sorry for the mistakes that I have made.
Sayang kau pakcik ! ='D
See that paper beg? That's from me to her hahaha ='P


This presents are belongs to you
Jaga elok-elok ok? Tak secantik mana pun. Ingat kau tak pakai jam tapi rupanya pakai. Apa boleh buat. Dah beli dah. ='/ 
Mahal? Untuk kau aku tak kisah langsung mahal or what.
Kalau nak dibandingkan dengan apa yang kau dah buat untuk aku and bagi aku macam-macam tak sama nilainya dengan harga jam tu. 
Ni je yang ada. Nak cari paling mahal tapi to je yg paling mahal dekat situ -,- hahaha (bajet gila)
Kakak to jahat seyh. Awal-awal lagi tunjuk aku jam paling murah -,-
Bila aku cakap nak yang mahal tak ada ke? Dia terkejut. -,-
Hey! Ingat aku tak ada duit ke? haiya -,- hahaha
Beli cepat-cepat before kau sampai melaka. Nasib sempat beli.
Nak bagi awal-awal tiba-tiba rasa segan. Sejak bila entah aku pandai segan-segan ni -,- hahaha
Thanks teman aku jalan-jalan beli barang. If kau tak ada, sorang-sorang aku kat melaka tak ada hala tuju. 
Macam menyeramkan je bila jalan sorang-sorang

Hahaha ingat lagi time kau cuba nak halang asap rokok asyraf dari aku sebab kau tahu aku tak suka bau asap rokok. Membebel kat telinga aku sebab aku tak reti duduk atas kerusi,
Hahaha malas ok. Dah lah sejuk. Duduk lagi bertambah sejuk.
Menggigil ok sampai keesokannya. Nasib tak demam -,-
Lepas tu cakap dekat budak-budak ni aku ajak main snooker. 
Memandai je kau kan. Buat malu aku je hahaha -,-

Aku tak expect pun yang dia nak datang melaka act. Bukan takut kau marah tapi takut kau kecil hati.
Kau dah lah ponteng kelas sebab nak teman aku dekat melaka, tiba-tiba aku biarkan kau and jalan dengan orang lain. Sorry ='/

Jalan berdua pun tak ada hala tuju apa tah lagi kalau aku sorang-sorang
Lagi lah tak ada hala tuju hahaha
Thanks again and Happy Birthday again =')

Entah aku orang yang ke berapa entah yang wish tapi yang pasti aku orang pertama bagi hadiah. Kan3? Hahaha macam ye je 

#Dengar cerita kau nak pindah. Siapa lah nak teman aku lepas ni nanti ='( ermmm

Oraite See U at The Next Entry
17:47

? ?
Hey!

Laila in the house!
16 February 2017


Peeps!

AmazingCounters.com



Layout by 16thday
Resources One Two Three