Follow Dashboard ★GirlsWhoLikeToTalk

The Owner of The Blog!

GirlsWithThoughts
My name's Laila Nabila. People call me Laila. Will be 21 this year. 12 Sept!!! Diploma in Accountancy.
Love: Multimedia, Art, Music, Photography, Editing (photos/videos), Blogging, Drawing, Cooking, Shopping, Make Up, Food, Money!!!
Love being crazy and act like a kids. Cause kids doesn't think about problem! Maybe?
Hate: Fake Friends, Judgemental, Bugs, Haters.
Follow Me!
Music

Chill, Relax. Just Listen to The Music while Reading My Entries ;)

Pardon My Words
Wednesday, 27 November 2013

Assalamualaikum =)
Fuh ! Penat wei kemas rumah. Meleleh-leleh air peluh aku padahal kemas ala-ala kadar je pun. Setakat vakum 1 rumah tapi penat macam kemas keseluruhannya sekali -,-
Then siap-siap pergi ambil Aida pergi rumah Safirah. Tolong kemas rumah.
Datang-datang je masing-masing tengah sibuk angkat barang masuk dalam lori
Walaupun aku tak banyak angkat barang tapi aku still tolong ok
Tolong tengok hahahahaha. Tolong lah. Angkat barang lah apa lagi then ambil gambar mereka sedang mengemas
Kemas cepat-cepat then pergi makan dekat KFC but before that pergi beli kek dekat Secret Recipe
Mak Safirah belanja. Last Mak Safirah belanja. Kira macam upah lah kan hahahaha =D
Dekat KFC, meja kita orang MACAM KECOH JE, MACAM BISING JE hahahahaha
Last kecoh-kecoh. Lepas ni dah jarang kecoh-kecoh lagi
Sorang dah pindah so dah tak cukup sorang. Lepas ni entah siapa lah lagi
Ingat nak tangkap leleh tapi tak jadi pula sebab tiba-tiba rasa macam huru hara tadi hahaha
Rancang nak balik pukul 6.30 tapi last-last balik 7.30 malam -,-
Never mind. Last untuk kawan punya pasal =)
Bila dia orang dah dapat pegang phone aku, ini lah hasilnya sampai aku terlupa dan tercari-cari mana phone aku. Bukan apa, takut hilang or terceceh mana-mana je. Menangis melalak aku nanti -,-




Dekat dalam bilik Safirah. Agak bersepah lah juga. Nama pun orang nak pindah kan hahaha



Berhabuk ye kak sampai tutup mulut. Alolololo hahaha
Daripada form 1 kata kan mana tak banyak habuk -,-


Yang buat kerja berapa orang je. Selebihnya tumpang sekaki ambil gambar hahaha -,-


Waahhhh rajinnya hahaha








OTW pergi KFC but before that pergi Secret Recipe beli kek.
Jalan kaki je mampu. Mereka yang lain bermotor -,-






Penat jalan kaki. Ask them to take us.
Aku gerak dulu dengan Farhana then pandang belakang dia orang tak ada
Rupa-rupanya phone aku pada dia orang so jawapannya ialah
Sedang bergambar lah to -,- hahaha sempat aje


Jeng jeng jeng. Ini lah kek dia. nampak MACAM SEDAP JE MACAM SEDAP JE hahaha
Memang sedap pun =D
Nasib lah aku sempat ambil gambar full cake
Tak sempat nak tulis apa-apa dekat kek
Kejar masa punya pasal -,-























Ehem ehem hahaha 







Madu madu terhangat di Malaya bhahahaha XD







Last peluk dia. Kalau umur panjang, ada rezeki InsyAllah kita jumpa lagi dan kita boleh peluk lagi =')
Jangan lupa pesanan-pesanan aku ok =P



Last bergambar bersama Safirah. Take care bestie. Don't ever forget us. We all love you. =)

Oraite See U at The Next Entry
23:56

? ?
Hey!

Laila in the house!
16 February 2017


Peeps!

AmazingCounters.com



Layout by 16thday
Resources One Two Three