Follow Dashboard ★GirlsWhoLikeToTalk

The Owner of The Blog!

GirlsWithThoughts
My name's Laila Nabila. People call me Laila. Will be 21 this year. 12 Sept!!! Diploma in Accountancy.
Love: Multimedia, Art, Music, Photography, Editing (photos/videos), Blogging, Drawing, Cooking, Shopping, Make Up, Food, Money!!!
Love being crazy and act like a kids. Cause kids doesn't think about problem! Maybe?
Hate: Fake Friends, Judgemental, Bugs, Haters.
Follow Me!
Music

Chill, Relax. Just Listen to The Music while Reading My Entries ;)

Pardon My Words
Monday, 11 November 2013

Assalamualaikum =)

SPM is just already started
So far so good lah
Dah 2 hari, 4 paper. Alhamdulillah segalanya berjalan dengan lancar
Next paper this wednesday, Sejarah & Prinsip perakaunan
Kenapa lah dia buat sejarah & akaun dalam 1 hari?
Pening kepala aku nak kena baca dan hafal banyak benda -,-
Tak mengapa lah. Sabar je la.

Aku tak study ke? Eh study lah but relax jap. Takkan 24 jam nak hadap buku?
Sakit lah kepala aku -,-

This last thursday story. Lepak2 kejap, nak relax2 before otak ni penuh dengan sejarah & akaun

Kiri Safirah punya, kanan aku punya.
Nampak tak ada lebihan kek to? Aish tak reti nak habis kan budak kecik ni. -,-
Hahaha tengok pinggan aku. licin tau =P








Bertiga sahaja. Secret recipe makan kek dan minum air suam (save bajet) hahaha
Then lepak coolstation beli air, merayau 1 bangunan. Nampak tak yang kami bosan? -,-
______________________________________________________________________________
Ini masa bila ea? Aku pun tak ingat hahaha. Nak cuti raya kot. -,-
(muda2 dah cepat lupa)



Bersama guru kelas kami (5Beta) Puan Natasha =) 


The boys. Ada lagi tapi mana entah dia orang merayau -,-



Yang ni pula time raya ramai2. Tak cukup sehari tambah lagi jadi 2 hari. 
Still tak cukup juga tapi apakan daya dah penat -,-


Di rumah Aida Husna (the first day)

Di rumah Wafiuddin (second day)

Ha! Dia orang ni pantang nampak camera. Aku pergi tandas kejap pun boleh ambil kesempatan ambil gambar ye. Hahaha takpe2 bukan first time pun.


KGBP always and maybe forever. InsyaAllah =)
8 people. lagi sorang tengah study malas nak ambil gambar -,-


Aish rindu pula dekat budak kechik sorang ni (Riza) -,-
Long time no see 
bunga tak ada, daun kering pun jadi lah. Hahaha XD

ok apa lagi? entah. Hahaha.
SPM ada lagi 17 paper, 7 hari (untuk aku lah)
banyak kan? tak pe. pejam celik pejam celik habis lah nanti =D
ok sambung study! Assalamualaikum =D

Oraite See U at The Next Entry
16:00

? ?
Hey!

Laila in the house!
16 February 2017


Peeps!

AmazingCounters.com



Layout by 16thday
Resources One Two Three