Follow Dashboard ★GirlsWhoLikeToTalk

The Owner of The Blog!

GirlsWithThoughts
My name's Laila Nabila. People call me Laila. Will be 21 this year. 12 Sept!!! Diploma in Accountancy.
Love: Multimedia, Art, Music, Photography, Editing (photos/videos), Blogging, Drawing, Cooking, Shopping, Make Up, Food, Money!!!
Love being crazy and act like a kids. Cause kids doesn't think about problem! Maybe?
Hate: Fake Friends, Judgemental, Bugs, Haters.
Follow Me!
Music

Chill, Relax. Just Listen to The Music while Reading My Entries ;)

Pardon My Words
Tuesday, 5 November 2013

Assalamualaikum guys!

Pergh!!!! Debaran semakin terasa!!!! Tomorrow!!!! Big Exam!!!! SPM!!!!! 
Ok. Be cool. Relax. Tenang. Arghhhhh nervous!!!! 
Kepada batch 96, good luck, do the best, try the best, beat the rest, all the best!!!!
Semoga kita semua peroleh apa yang kita inginkan, impikan =)
Kepada yang wish for me, thanks. =)


Ini semalam punya story. Lepas kelas tambahan dekat sekolah, pergi duduk dekat library.
Cadang nak study, sampai2 je study kejap, ketawa je lebih hahahaha
Tak mengapa la sekurangnya dapat juga hilangkan stress huhuhu




Lepas je lepak library, jalan2 dekat kedai2 yang ada. 



Lepak secret recipe semata-mata nak WIFI. hahaha then lepak CoolStation. Dahaga and nak jimat duit. 
Tahu2 jela secret recipe air harganya berapa kan. Hohoho

BOB!!!!! We all miss you!!! Rindu kau gila lah. Kau tak ada, kelas tak semeriah dulu.
Chat dengan kau tadi pun dah buat aku senyum and ketawa apatah lagi kalau jumpa depan mata
Tak pernah berubah =) InsyaAllah segala pesanan kau pada mereka akan aku sampaikan
terutama pada Amira. Hahaha tak mahu sedih2 ok? Chill. Relax. Aku akan cuba sampaikan pesanan kau pada mereka. Banyak pun banyak lah. Bertahun tak contact katakan. Take care =)

Last but not least, Good Luck to SPM and STPM Candidates! =)

Oraite See U at The Next Entry
18:02

? ?
Hey!

Laila in the house!
16 February 2017


Peeps!

AmazingCounters.com



Layout by 16thday
Resources One Two Three