Follow Dashboard ★GirlsWhoLikeToTalk

The Owner of The Blog!

GirlsWithThoughts
My name's Laila Nabila. People call me Laila. Will be 21 this year. 12 Sept!!! Diploma in Accountancy.
Love: Multimedia, Art, Music, Photography, Editing (photos/videos), Blogging, Drawing, Cooking, Shopping, Make Up, Food, Money!!!
Love being crazy and act like a kids. Cause kids doesn't think about problem! Maybe?
Hate: Fake Friends, Judgemental, Bugs, Haters.
Follow Me!
Music

Chill, Relax. Just Listen to The Music while Reading My Entries ;)

Pardon My Words
Tuesday, 19 November 2013

Assalamualaikum =)

Tomorrow paper Pendidikan Islam

Tadi sepatutnya pergi kelas Add Math but tiba-tiba rasa malas
Safirah pun tak pergi so aku pun terus pergi library study alone sambil dengar lagu sementara menunggu kedatangan Farhana. Dia pergi klinik. Sakit perut katanya. Banyak ubat dia dapat wooo
Siot betul Angah perli aku. "Kesian dia sorang-sorang. Ajak lah ????? teman kan. Hahaha"
Ajak apa benda nya. Contact pun tak ada respond. Macam tunggul pun ada -,-
Then Farhana pun sampai. Borak-borak, Story mory, ajar Kak Madi akaun but dia still tak faham.
Aku pun tak tahu nak ajar macam mana hahaha -,-
Mula-mula rasa kenyang, bila tengok jam dah pukul 1.30 tiba-tiba rasa lapar
So kita orang pun pergi lah KFC makan



See me? Makan habis wooo hahaha. Plastik depan to is for my brother at home. 
Dah 2 kali aku kena belanja dia makan. Takpe la sekali sekala =)

Jumpa Abang Aiman dengan a girls but don't know who
Maybe her sister? Hahaha dia ada kenalkan tadi but aku tak berapa dengar sebab telinga sumbat dengan earphones dengar lagu.
Lama juga tak jumpa dia. Dia still anggap kita orang adik angkat dia
Terharu lah juga. Hahaha =D
Sporting. Setiap kali terserempak mesti dia akan tegur =)

Then jumpa Ustazah Anissa. Arghh Miss him a lot ='( 
Dia dengan suami and anak-anak dia =)

Then Fadilah datang beli makanan bungkus bawa balik rumah.
Lepak kejap then dia balik. Lapar sangat katanya -,-

See this

Kiri Farhana punya, Kanan aku punya.
Farhana tak habis makan. Then dia bungkus bawa balik.
Aku punya ada roti. Mula-mula taknak makan sebab aku jarang makan roti KFC.
Disebabkan abang aku lambat, dengan secara tidak sedarnya, aku makan roti to sampai habis hahaha
Yang ni sedap pula roti dia. Kalau tempat lain memang tak lah aku nak makan.

Tak sabar pula aku nak habis SPM ni. Boleh relax, lepak dengan member hahaha
Good Luck for me and SPM candidates =)

Oraite See U at The Next Entry
18:32

? ?
Hey!

Laila in the house!
16 February 2017


Peeps!

AmazingCounters.com



Layout by 16thday
Resources One Two Three