Follow Dashboard ★GirlsWhoLikeToTalk

The Owner of The Blog!

GirlsWithThoughts
My name's Laila Nabila. People call me Laila. Will be 21 this year. 12 Sept!!! Diploma in Accountancy.
Love: Multimedia, Art, Music, Photography, Editing (photos/videos), Blogging, Drawing, Cooking, Shopping, Make Up, Food, Money!!!
Love being crazy and act like a kids. Cause kids doesn't think about problem! Maybe?
Hate: Fake Friends, Judgemental, Bugs, Haters.
Follow Me!
Music

Chill, Relax. Just Listen to The Music while Reading My Entries ;)

Pardon My Words
Monday, 13 January 2014

Assalamualaikum =)


Ok. Today I wanted to tell and explain what it means of 'Glorious Night' and why I choose that name? 
My sister asked me to change the name to something else. 
He said, to avoid the sight of others from thinking bad about the name. 
Aku kalau boleh tak nak ubah sebab bagi aku itu nama yang terbaik dan lagipun tak ada sesiapa yang guna nama tu. 
Kalau ubah, mungkin nama yang dipilih sudah digunakan oleh orang lain kan?

Actually, blog ini dah lama dibuat. Dari tahun 2011 lagi. Actually, this is not the first blog. 
Sebelum ni ada blog lain tapi biasa lah, lupa password. Hehehe. 
Sudah bermacam-macam jenis nama dah digunakan. 
One day, terlintas dalam fikiran aku untuk ubah nama yang boleh dikekalkan. So, tak ada lah tukar-tukar nama lagi. 
Terfikir juga, kalau boleh nama itu berkaitan dengan nama aku sendiri atau berkaitan dengan diri aku sendiri.
My story? Dah biasa dah orang guna kan? So, cadang nak guna lah nama sendiri. 
Laila Nabila. But, I took the meaning of my name and change it to English. Laila bermaksud malam dan Nabila bermaksud mulia. Jadilah, Glorious Night =)

Begitu lah ceritanya =D So, no bad thinking ok ! ^,< (Y)

Oraite See U at The Next Entry
11:04

? ?
Hey!

Laila in the house!
16 February 2017


Peeps!

AmazingCounters.com



Layout by 16thday
Resources One Two Three