Follow Dashboard ★GirlsWhoLikeToTalk

The Owner of The Blog!

GirlsWithThoughts
My name's Laila Nabila. People call me Laila. Will be 21 this year. 12 Sept!!! Diploma in Accountancy.
Love: Multimedia, Art, Music, Photography, Editing (photos/videos), Blogging, Drawing, Cooking, Shopping, Make Up, Food, Money!!!
Love being crazy and act like a kids. Cause kids doesn't think about problem! Maybe?
Hate: Fake Friends, Judgemental, Bugs, Haters.
Follow Me!
Music

Chill, Relax. Just Listen to The Music while Reading My Entries ;)

Pardon My Words
Thursday, 9 January 2014

Assalamualaikum =)

Sekian lama blog ini diabaikan. Kini ku kembali untuk mengupdate cerita terkini. Hahahaha

Sudah masuk 6 hari aku kerja. Kerja mana? Tadika. Oppsss bukan tadika tapi Pusat Perkembangan Kanak-kanak, Al-Baghdadi Playtime Centre. Kerja dekat tempat my dad je. My mom tak kasi kerja tempat lain. ='/

Murid tak ramai lagi. Ada dalam 5 orang dan ini antaranya


Payah der. Belajar tak nak, main nak. Expecially yang lelaki tu. Cakap/suruh belajar je muka dah lain. Sampai menangis taknak belajar. Tulis/mewarna kejap je tak sampai 5 minit dah lentok kepala atas meja macam penat sangat pula. Bila ajak main, 1 saat je dah ambil mainan. -,-

Yang debab tu pula menangis je. Hahaha biasa lah tu. Aku dulu pun macam tu juga. Lama-lama ok lah tu. 

Sejak kebelakangan ni busy sangat.
Isnin-Jumaat kerja, Sabtu&Ahad minggu pertama & ketiga balik KL, Sabtu minggu kedua & keempat kemas Tadika, Ahad? Duduk rumah maybe. 1 hari je -,-

Pergi kerja, tengok budak-budak pergi sekolah. Aish rindu pula hahaha. Terasa diri ni tua sangat pula. Hahaha. One day nak datang sekolah lah, nak lepak-lepak, jumpa cikgu. Janji dengan my sister nak melawat dia dekat asrama bawa makanan hahaha tengok lah dulu if free.

Aish lesen oh lesen. Sungguh menyakitkan hati. 4 kali pergi tak dapat juga ambil, bila tak pergi nak marah pula. Eh mak ai. Aku kerja bukan nya main-main suka-suka hati tak nak pergi. Buang masa kau booking aku? Habis tak fikir pula masa aku yang terbuang 4 hari berjam-jam tunggu dekat situ? 1 bulan lebih masa aku habis menunggu benda tu je. Sabtu ni last pergi. Kalau tak dapat juga, aku nak ambil dekat tempat lain. -,-

Bosan dan penat melayan kanak-kanak Ribena ni. hahaha. Ada masa terluang, aku tengok movie dekat Internet. Bukan curi tulang ok. hahahaha
Best juga kalau dapat tengok cerita-cerita kelakar. 
hehehe =P

Oraite See U at The Next Entry
10:35

? ?
Hey!

Laila in the house!
16 February 2017


Peeps!

AmazingCounters.com



Layout by 16thday
Resources One Two Three