Follow Dashboard ★GirlsWhoLikeToTalk

The Owner of The Blog!

GirlsWithThoughts
My name's Laila Nabila. People call me Laila. Will be 21 this year. 12 Sept!!! Diploma in Accountancy.
Love: Multimedia, Art, Music, Photography, Editing (photos/videos), Blogging, Drawing, Cooking, Shopping, Make Up, Food, Money!!!
Love being crazy and act like a kids. Cause kids doesn't think about problem! Maybe?
Hate: Fake Friends, Judgemental, Bugs, Haters.
Follow Me!
Music

Chill, Relax. Just Listen to The Music while Reading My Entries ;)

Pardon My Words
Thursday, 6 February 2014

Assalamualaikum =)
Yesterday story. Hangout with my bestie, Nurul Farhana & Nurul Amira at Dataran Pahlawan & Mahkota Parade, Malacca.

OK. Seriously, kali ni kita orang lebih banyak berjalan berbanding lepak setempat. Because what? Because, 'No Money, Just Walk' Hahahaha Window Shopping lah kiranya. Balik balik je kaki terus sakit sebab terlalu banyak berjalan.

Gerak dalam pukul 10.00 pagi sebab nak teman my dad pergi bank. Dalam pukul 11.45 baru pergi Dataran Pahlawan. Sementara tunggu my dad pergi bank, take photo kejap. =P




Mula-mula lepak McD. Konon-kononnya nak tunggu Zik but time tu dia kata dia lambat sikit tapi last-last tak datang so, kita orang pun lepak lah kejap sambil fikir nak kemana. Sementara berfikir tu, hehehe macam biasa lah kan =D









Then, pergi Parkson tengok baju. (tengok sahaja tau bukan beli hahahaha). Dah habis round satu Parkson dekat MP, pergi DP pula round-round. Singgah kedai Sticky time aku pergi dengan Zik hari tu. Saje tengok-tengok harga. Mana lah tahu nanti nak beli ke kan (nanti ok nanti hahaha) Lepastu tengok orang tu tengah uli Lolipop. Nampak menyelerakan sungguh. Kita orang tengah tengok dia buat Lolipop bukan tengok orang tu. Perasan betul hahahaha. Nampak macam kita orang ni jakun sangat pula so, kita orang pun bla je la dari situ.

Duduk sebentar sebab kaki aku melecet. Pakai handyplast kejap. Dah siap pakai, ambil gambar dia orang senyap-senyap hahahaha =P


Then, patah balik MP makan KFC. 
Hahaha lepaskan geram, lepaskan tention, buat lawak sendiri gelak sendiri. Itu lah aku hahaha. Aku dah blur dah. Nak makan ke tak, nak makan ke tak. Dalam dompet ada RM3 je. Kau rasa? Hahahaha. Ada lah hamba Allah ni baik hati kan hahaha #Amira suruh aku bagi RM1, lebih dia dengan Ana bayar. So, aku pun bagi lah RM1 and jaga meja. Dia orang beli 1 set 3 ketul ayam, 1 roti, 1 kentang putar, 1 coleslaw, 1 air pepsi, 1 air Revive. Bahagi 3 orang dan ini lah hasilnya


Dari kiri, aku punya, Amira punya, Farhana punya
Bayar RM1 dapat banyak walaupun ayam kecil, hahahaha
Roti Amira ambil sikit, Coleslaw Farhana ambil sikit, kentang tinggal sikit aku ambil, air Revive tak habis, aku habiskan. Kenyang lah juga =D





Lepas makan, pergi solat kejap





Cadang nak tengok wayang but tak jadi sebab tak ada cerita best. Nak tengok 'Kami Histeria' but cerita tu baru keluar hari ni so terus pergi Popular beli buku untuk Tadika my parents. Memang ingat nak hangout sabtu sebab boleh tengok wayang tapi sabtu aku nak pergi KL so tak dapat lah jawabnya.


After that, pergi Dataran Pahlawan balik, cari barang kakak Amira then beli coolblog. Ok. Seriously geram gila -,-
Air tawar !!!!!!!!!!!! Bazir duit aku je >,<!

Then, lepak padang. Rehatkan kaki dan Photoshoot =D






















#Airtawar -,-











Dah puas duduk kan? Sekarang berdiri pula =P







Dalam 6.30 petang, parents aku pun datang jemput kita orang bertiga balik.
Hantar Farhana dulu then baru Amira lepastu pergi kedai abang aku kejap print then pergi beli barang nak masak untuk Tadika then, baru lah balik rumah

I'm feel so sleepy -,-

Banyak berjalan, ulang alik MP DP banyak kali. Next time, keluar baru tengok wayang. Ada orang kata tunggu gaji kedua, dia nak belanja kita orang bertiga. Ha betul ke tak, kita tunggu. Wait and see hahaha

Kesemua gambar hasil daripada phone aku, Amira and Farhana but lebih kepada phone aku lah -,-
Kesemuanya, 94 keping hahahaha tak percaya? Kira lah (kalau nak lah). Itu pun ada yang aku delete sebab tak berapa nak ok. Kalau tak, mahu beratus hahahaha XD
#KamiGilaCamera

Oraite See U at The Next Entry
13:18

? ?
Hey!

Laila in the house!
16 February 2017


Peeps!

AmazingCounters.com



Layout by 16thday
Resources One Two Three