Follow Dashboard ★GirlsWhoLikeToTalk

The Owner of The Blog!

GirlsWithThoughts
My name's Laila Nabila. People call me Laila. Will be 21 this year. 12 Sept!!! Diploma in Accountancy.
Love: Multimedia, Art, Music, Photography, Editing (photos/videos), Blogging, Drawing, Cooking, Shopping, Make Up, Food, Money!!!
Love being crazy and act like a kids. Cause kids doesn't think about problem! Maybe?
Hate: Fake Friends, Judgemental, Bugs, Haters.
Follow Me!
Music

Chill, Relax. Just Listen to The Music while Reading My Entries ;)

Pardon My Words
Sunday, 29 June 2014

Mimpi? Ramai orang kata, mimpi itu hanya mainan tidur. Tapi, mengapakah mimpi bisa membuat aku termenung? Adakah perlu mimpi itu muncul? Kenapa mimpi itu muncul? Dan kenapa harus aku bermimpikan mimpi tersebut? Bukan sekali, tapi berkali-kali. Walaupun jalan ceritanya berbeza, tapi maksudnya tetap sama. Perpisahan? Orang kata, setiap pertemuan pasti adanya perpisahan. Aku termenung sekali lagi. Arghhhhhhhhhhh KENAPA??????!!!!!!! Walau ku tahu akan keikhlasannya, walau ku tahu akan ketulusannya, walau ku tahu akan kesetiaannya, tapi hanya sekadar mimpi yang menyatakan sebaliknya bisa membuat aku termenung memikirkannya.

Walaupun kita tahu mimpi tu hanya mainan tidur, walaupun kita tahu mimpi itu sama sekali tidak betul, tapi bohong lah kalau kita tak sibuk fikirkan mimpi tu kalau dia dah mengganggu fikiran kita. Kan? Jangan kata bergenang, dah mengalir air mata ni bila teringat balik mimpi tu. Bukan sengaja teringat tapi mimpi tu yang menggedik datang dalam fikiran aku. Erghhhhhh STOP THINKING ABOUT IT!!!!!!!!!

Apa-apa pun, aku berharap sangat sangat sangat sangat sangat sangat sangat yang mimpi tu tak akan jadi suatu reality. Please, I’m begging!!!!! dan, please nak mimpi indah T_T

Ok tutup cerita pasal mimpi sebab kalau tak, fikiran aku boleh jadi macam org gila. Asyik termenung, stress then menangis. Erghhhhhh T_T

Ok semalam. Spent time with him and his family. OMG!!!!!!!! XO Bukan takut but segan gila kot… Dia memang suka bab-bab kenakan aku ni. Tunggu je lah bila parents aku pula yang datang, kecut perut dia. Terus jadi batu hahahaha (gelak jahat)
Tanpa disedari, mak dia ambil gambar ni. Memang aku perasan but aku ingat mak dia ambil gambar dia je, rupa-rupanya dengan aku sekali masuk dalam gambar tu XO.


Tengah melayan adik dia buat benda tu. Family dia tengah duduk so, kita orang berdua je yang sibuk layan si kecil ni hahaha. Stress dia layan adik dia. Aku pula stress tengok dia layan adik dia. Marah je kerja. Garang bebenau -,- Macam mana lah bila dia dah ada anak nanti. Aish hahahahaha shuhhhhhh

Mak dia ajak balik raya sekali but takpe kot. Mak aku bukan kasi pun. Lagipun my mom awal-awal dah suruh ikut my sis and my bro balik Melaka. Itu cerita pasal raya. Sekarang cerita pasal assignment. Bila aku nak balik Melaka ni buat assignment????!!!! Melaka pula bila nak selesai krisis air ni. Punca aku dengan dia tak balik Melaka minggu ni adalah sebab MASALAH AIR -,- Aish sabar je lah. Memang lecturer bagi 6 minggu untuk selesaikan assignment tu but kalau dapat siapkan awal kan lebih baik so boleh focus untuk assignment yang bakal datang nanti. Video Dokumentari. Tak tahu lah nak buat kat mana untuk assignment ni. Any ideas??? Ok tak ada T_T (hahaha)

Hari pertama puasa. Selamat berpuasa ye anda semua =D Nak kurma sikit. Hahahaha
Bulan puasa ni terperap je la dalam bilik. Malas den nak keluar. Keluar pun nak pi mana? Port aku mamak je. Tak ke sengal tengah hari buta time puasa lepak mamak walaupun hanya sekadar nak WIFI? Tunggu malam je la dapat WIFI ni. Duduk dalam bilik guling-guling dengan si Putih ni je.

Esok lecturer cancel kelas. Kebetulan pula kelas aku satu je esok so hehehe but kena pergi kampus juga nak uruskan hal penting. Ingat nak pergi awal 7.30 tapi si dia nak pergi pukul 10 so ikutkan saja lah. Bagi dia tidur cukup cukup. Dia tu bukan reti nak tidur malam-malam ni. Penutup mata tidur pula aku lupa nak bawa. Entah mana aku letak dekat rumah pun aku tak ingat. Kalau tak, boleh bagi dia. Senang sikit dia nak tidur.

Tekak oh Tekak. Dia lah ni menghasut aku je. Budak-budak lain pula pergi minum air sejuk  depan aku. Meleleh air liur aku dibuatnya. Tekak baru je nak baik dah teruk balik sebab 2 kali minum ice blanded. Aish sabar je la -,- Tekak tengah sakit, boleh pula mamak tu bawa ABC depan meja aku. Macam tak ada laluan lain je. Erghhhh hahahaha (marah pula) Nak makan ubat malas. Hahaha =D

Dah nak berbuka. Cepat sikit cepat sikit. Perut den dah berbunyi ni hahahaha. Selamat Berbuka ye anda anda anda semua hahaha =D



Oraite See U at The Next Entry 
18:07

? ?
Hey!

Laila in the house!
16 February 2017


Peeps!

AmazingCounters.com



Layout by 16thday
Resources One Two Three