Follow Dashboard ★GirlsWhoLikeToTalk

The Owner of The Blog!

GirlsWithThoughts
My name's Laila Nabila. People call me Laila. Will be 21 this year. 12 Sept!!! Diploma in Accountancy.
Love: Multimedia, Art, Music, Photography, Editing (photos/videos), Blogging, Drawing, Cooking, Shopping, Make Up, Food, Money!!!
Love being crazy and act like a kids. Cause kids doesn't think about problem! Maybe?
Hate: Fake Friends, Judgemental, Bugs, Haters.
Follow Me!
Music

Chill, Relax. Just Listen to The Music while Reading My Entries ;)

Pardon My Words
Saturday, 28 June 2014


Cepat betul masa berlalu. Ramadhan telah tiba. Syawal bakal menjelma. Hahaha baru nak masuk ramadhan dah cakap pasal syawal. Anyway, baju raya tak beli lagi. Hahahaha. Ok back to topic. Selamat menyambut bulan Ramadhan ye kawan-kawan sekalian. Semoga Ramadhan kali ini lebih bermakna daripada sebelumnya. 

Mesti ramai yang tak sabar nak sambut bulan puasa kan? Siap ada yang countdown lagi. Hahaha sabar ye anak-anak sekalian. Keep Calm and Welcome Ramadhan =)

This year, sambut Ramadhan dekat UNITAR. Ingat nak balik minggu ni but Melaka pula ada masalah air. Terbantut aku dengan dia nak balik Melaka. Raya nanti maybe cuti seminggu je. But, kena balik juga Ramadhan ni for assigment. Baru masuk kelas dah ada assigment. Pengajian Malaysia pula tu. Sejarah ok Sejarah. As you all know, dari dulu lagi kepala otak aku ni tak boleh nak ngam dengan subject Sejarah. Sabar je lah. Baru sem 1, belum sem 2 lagi. Hahahaha. Sem 1, one class with him. Sem 2 tak tahu lagi. Maybe ada yang sama and ada yang tak. Accounting. Study Study Study

Ok back to topic asal. Mesti ramai akan jadi macam ni kan sepanjang bulan ramadhan?


Hahaha sudah semestinya lah kan. Sebab aku pun macam tu juga hahahaha. Normal things bebeyh ^^

So, semoga anda, anda, anda dan anda semua puasa penuh ye hehehe =D

Last but not least,

Wishing you 1 month of RAMADHAN,
4 weeks of BARKAT,
30 days of FORGIVENESS,
720 hours of GUIDANCE,
43200 minutes of PURIFICATION,
2592000 seconds of NOOR.



Oraite See U at The Next Entry
13:57

? ?
Hey!

Laila in the house!
16 February 2017


Peeps!

AmazingCounters.com



Layout by 16thday
Resources One Two Three