Follow Dashboard ★GirlsWhoLikeToTalk

The Owner of The Blog!

GirlsWithThoughts
My name's Laila Nabila. People call me Laila. Will be 21 this year. 12 Sept!!! Diploma in Accountancy.
Love: Multimedia, Art, Music, Photography, Editing (photos/videos), Blogging, Drawing, Cooking, Shopping, Make Up, Food, Money!!!
Love being crazy and act like a kids. Cause kids doesn't think about problem! Maybe?
Hate: Fake Friends, Judgemental, Bugs, Haters.
Follow Me!
Music

Chill, Relax. Just Listen to The Music while Reading My Entries ;)

Pardon My Words
Monday, 25 August 2014

Assalamualaikum



Akhirnya, balik juga ke Rumah =D 
Selesai sudah semester 1. Now, cuti semester, tunggu result, naik sem 2.
Mak aku sampai je kat Hostel, 'Amboi tangan, sarat dengan gelang' Hahaha  XD
BTW, rindu hostel. (padahal baru jejak kaki dekat rumah)


Barang bukan main banyak lagi masa nak balik. Sampai dia pun membebel -,-
Bila dah sampai rumah, tak ada lah banyak mana pun
Well, biasa lah perempuan. Tudung, T-Shirt, Dress, Jubah, Blouse, Kemeja, Baju Kurung, dan lain-lain -,-

The most important is, dapat juga lepaskan gian nak makan satey kajang =D (Dah lama tak makan -,-)

                          

Bilik dah kemas. Budak-budak Dip & Deg, Selamat Bercuti =D Budak-Budak Foundation, Selamat menempuhi Final Examination =D
Nanti aku naik cuti, sorang-sorang dalam bilik. Semua Foundation. Dia orang cuti. Huaaaaaa T_T
September Intake, Welcome to Unitar International University =D
Dengar cerita, lagi ramai daripada Intake June. Parklane penuh dengan budak Unitar XD

So......................... Nak story apa lagi ea? Hemmmmmmmmmmm???

I don't know. Just nak bagitahu tengah cuti sem je. Kbye (hahaha)


Oraite See U at The Next Entry
01:14

? ?
Hey!

Laila in the house!
16 February 2017


Peeps!

AmazingCounters.com



Layout by 16thday
Resources One Two Three