Follow Dashboard ★GirlsWhoLikeToTalk

The Owner of The Blog!

GirlsWithThoughts
My name's Laila Nabila. People call me Laila. Will be 21 this year. 12 Sept!!! Diploma in Accountancy.
Love: Multimedia, Art, Music, Photography, Editing (photos/videos), Blogging, Drawing, Cooking, Shopping, Make Up, Food, Money!!!
Love being crazy and act like a kids. Cause kids doesn't think about problem! Maybe?
Hate: Fake Friends, Judgemental, Bugs, Haters.
Follow Me!
Music

Chill, Relax. Just Listen to The Music while Reading My Entries ;)

Pardon My Words
Friday, 16 January 2015

Assalamualaikum...

Fuh... Hari ni masak ayam sambal. Masak untuk dia sekali.
Masak punya masak, rasa lah dulu kan ok ke tidak. Eh2 manis pula. So, betulkan. Eh2 masin pula. Aduh... Dah lama-lama, Alhamdulillah ok sikit. Ok lah daripada tak ok kan? Tak boleh pedas pedas sangat. Dia tu dah lah gastrik. Mahu sakit perut nanti.

Bila dia balik je rumah, OMG!!!!!! =O Wan dia rasa masakkan aku. X|
Dup Dap Dup Dap jantung ni mak oi...
Nasib tak kena reject =) Siap ambil nasi join dia makan sekali =D

Kata dia, first time dia tengok Wan dia makan berselera macam tu
Hahaha malu pula kita even ada kekurangan sikit tapi boleh diperbaiki
Entah apahal tah masa masak ada je yang tak kena tadi
Alhamdulillah dapat ambil hati Wan dia =D

Next time, masakkan lain pula. =)

Oraite See U at The Next Entry
17:54

? ?
Hey!

Laila in the house!
16 February 2017


Peeps!

AmazingCounters.com



Layout by 16thday
Resources One Two Three